Συγκέντρωση Νίκης Στα εγκαίνια του Ανδρέα Ευθυμίου

9Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Μοσχάτο-Ταύρος: Ανθρώπινη Πόλη – Σύγχρονος Δήμος», Ανδρέας Γ. Ευθυμίου, εγκαινίασε το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού στον Ταύρο, την Τρίτη 16 Απριλίου, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκατοντάδων δημοτών, στελεχών και φίλων του Συνδυασμού, καθώς και υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων.

Το εκλογικό κέντρο στο Ταύρο θα λειτουργεί καθημερινά, στην οδό Μακεδονίας 17 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 210 3478201.

Κατά τον χα2 ιρετισμό του, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, αναφέρθηκε στο πολύπλευρο έργο της Δημοτικής Αρχής που έχει αγκαλιαστεί από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Υπογράμμισε ότι ο Δήμος διαθέτει στέρεες βάσεις, καθώς υλοποιεί μεθοδικά ένα μακρόπνοο προγραμματισμό,  με συγκεκριμένο σχέδιο και προτεραιότητες.

Επίσης, έδωσε το στίγμα για την δημοτική περίοδο 2019 – 2023, κατά την οποία ως Δημοτική Αρχή θα πορευθεί με αρχές και αξίες, εμπειρία και γνώση, σχέδιο και όραμα. Συγκεκριμένα, για την περιοχή του Ταύρου, παρουσίασε τους στρατηγικούς στόχους που έχει θέσει ο ίδιος και ο Συνδυασμός του, με τους οποίους θα ανοίξει η νέα σελίδα για την πόλη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *