Συγκοινωνιακό μπάχαλο έφερε το ΜΕΤΡΟ Στην Β΄ Πειραιά

μετρόΕίπαμε το ΜΕΤΡΟ να λύσει προβλήματα και όχι να τα πολλαπλασιάσει και να ταλαιπωρεί τους κατοίκους των Δήμων της Β΄ Πειραιά.

Η λειτουργία των σταθμών του ΜΕΤΡΟ σε Νίκαια και Κορυδαλλό, έχει δημιουργήσει ένα πραγματικό αλαλούμ στην όλη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση μεγάλων Δήμων και ταλαιπωρεί χωρίς λόγο και αιτία τους πολίτες.

Από Πέραμα για να πας επί της Πέτρου Ράλλη, μετά την Νίκαια (Γ΄ Νεκροταφείο, Κηφισό κλπ. μέχρι την Αθήνα), θα εξυπηρετηθείς από το μοναδικό μέσο της περιοχής ένα τρόλεϋ το 21, που δεν είναι και τόσο τακτικό.

Το ίδιο ισχύει και για τους κατοίκους Νίκαιας, Κερατσινίου, Σαλαμίνας, που ταλαιπωρούνται άνευ λόγου, γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι καταργώντας συγκοινωνιακές γραμμές, γλυτώνουν έξοδα, χωρίς να υπολογίζουν την ταλαιπωρία των πολιτών.

Φυσικά υπάρχει πρόβλημα και για τους κατοίκους που εξυπηρετούνται μέσω της Λεωφόρου Λαμπράκη, και θέλουν να πάνε στο Γ΄ Νεκροταφείο ή σε οποιονδήποτε προορισμό προς την Αθήνα, μετά την πλατεία Ελευθερίας όπου είναι ο Σταθμός του ΜΕΤΡΟ.

Είπαμε ναι στο ΜΕΤΡΟ αλλά όχι να τριπλασιάζουμε τον χρόνο μας και να αλλάζουμε τρεις συγκοινωνίες για να πάμε.

Η περιοχή μετά την Νίκαια προς Αθήνα είναι γεμάτη εργοστάσια και βιοτεχνίες, γιατί δεν σκέφτηκε κανείς τους εργαζόμενους;

Μέχρι την Αθήνα υπάρχουν και ενδιάμεσοι προορισμοί που ενώ πρίν θέλαμε λίγα λεπτά να φτάσουμε τώρα ή αλλάζουμε μέσο ή περπατάμε κανένα εικοσάλεπτο ή κάνουμε 35 λεπτά διαδρομή.

Λύση υπάρχει και πρέπει κάποιοι να σταθούν σοβαρά στην εξεύρεσή της.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *