ΣΥΛΛΟΓΟΣ AΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

IMG_8300Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε σήμερα και απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του «Συλλόγου Aτόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων», η οποία πραγματοποιήθηκε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Ο κ. Μώραλης στον χαιρετισμό του εξήρε την προσφορά του συλλόγου, σε μια πάθηση  η οποία –όπως είπε- ταλαιπωρεί χιλιάδες  Έλληνες.

«Κάθε δήμαρχος  θα στεκόταν δίπλα στο σύλλογό σας όπως και σε κάθε σύλλογο με αντίστοιχη προσφορά», επεσήμανε ο κ. Μώραλης, τονίζοντας ότι με αίσθημα ευθύνης η Δημοτική ΑρχήIMG_8329 στέκεται δίπλα σε τέτοιου είδους συλλόγους.  «Θα είμαστε δίπλα σας, να συνεχίσετε να προσφέρετε και να μπορούμε να σας δίνουμε λύσεις. Να βοηθάμε με τις περιορισμένες δυνατότητες που έχει ο Δήμος», τόνισε ο Δήμαρχος, λέγοντας ότι η καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δήμου Πειραιά και Συλλόγου Aτόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Τέλος, ο κ. Μώραλης ευχήθηκε να συνεχίσει ο σύλλογος να έχει αυτή την πραγματικά έντονη δραστηριότητα που έχει μέχρι σήμερα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Aτόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, κα Γκόλφω Γεμιστού στην ομιλία της, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Στο πρόσωπο του  Δημάρχου της πόλης μας κ. Μώραλη,  ο σύλλογός μας έχει βρει έναν σπουδαίο αρωγό και συμπαραστάτη στο έργο και στις δράσεις του. Κύριε Μώραλη θα ήθελα να σας πω ότι μας τιμά ιδιαίτερα η άριστη και ειλικρινής συνεργασία μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς για την υποστήριξη που μας προσφέρετε μέχρι και σήμερα.

Είναι χαρά για εμάς που αναγνωρίζετε το έργο μας και που το στηρίζετε με τις όποιες δυνάμεις έχετε».

Την πίτα ευλόγησες ο π. Ιωάννης Παναγιώτου, Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Κων/νου Πειραιά.

Κεντρικός ομιλητής ο Ιατρός κ. Ανδρέας Μελιδώνης, προϊστάμενος του διαβητολογικού κέντρου του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, εκτός άλλων και, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Νίκος Βλαχάκος, ο Πολιτευτής και πρώην Περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπυρίδων, η Αντιδήμαρχος κ. Νανά Γλύκα, οι κ.κ. Πολιτευτές, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Μίνα Σαμαρά, Στέλιος Μανουσάκης, οι κυρίες και οι κύριοι, Γιώργος, Ασημίνα, Βάσω Γανωτοπούλου, Λίτσα Γιαννακάκου, Κική Καλογεράκου, Ελένη Σακελλαράκη, Μίνα και Εευθερία Κατσή, Χαρούλα Κοντοθανάση, Γιάννης Ηλίας, Ντίνα Τρουπιώτη, Ειρήνη Σαμαντά, Γιώργος Καλαρέτας, Γιώργος Βίτσας, Θοδωρής Σκορδίλης, Αικατερίνη Θανοπουλου, Άννα Δασκαλάκη, Παναγιώτης Πρεδάρης, Θανάσης Γαλάτης, Κοσμάς Καλυκάς, Ευτυχία Βαρώνη, Έφη Κωνσταντινίδου, Αλέξανδρος Καμαράτος, Μαίρη Βλαχάκου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *