ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ  ΑΚΜΗ

ΣΥΜΦΩΝΟΣύμφωνο Συνεργασίας υπέγραψαν, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ κ. Κων/νος Ροδόπουλος, στο Δημαρχείο Πειραιά.

 

Το Σύμφωνο Συνεργασίας περιλαμβάνει εκπαιδευτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες δράσεις που θα υλοποιηθούν στην πόλη, όπως επίσης και υποτροφίες  με ευνοϊκούς όρους.

 

Παρόντες στην υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, ο σύμβουλος του Δημάρχου για θέματα Παιδείας κ. Γεράσιμος Αγγελετάκης, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ κ. Διομήδης Γεώργας.

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:

«Υποδέχτηκα σήμερα με ιδιαίτερη χαρά τον κύριο Ροδόπουλο στο Δημαρχείο Πειραιά. Υπογράψαμε Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Πειραιά και Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, το οποίο κινείται στην κατεύθυνση υλοποίησης συνεργειών που πιστεύω πως είναι απαραίτητες – ειδικά αυτή την εποχή στη χώρα – προκειμένου να επιτυγχάνουμε καλά αποτελέσματα. Αποτελεί μια σοβαρή εκπαιδευτική δομή στην πόλη του Πειραιά και ήταν θέμα χρόνου να υπογραφεί Σύμφωνο Συνεργασίας, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε κοινές συνέργειες και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ να μας συνδράμει σε αθλητικές, κοινωνικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, προσφέροντας στον Δήμο  δυνατότητες υποτροφιών με ευνοϊκούς όρους».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *