Συνάντηση των Αμιγών Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά

βιοτεχνικό 1Κοινή συνάντηση των Αμιγών Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων, Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά,

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αθηνών κ. Παύλος Ραβάνης, Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης και Πειραιά κ. Ανδριανός Μιχάλαρος καθώς και τα μέλη των Διοικητικών Επιτροπών τους και οι Διευθυντές των Επιμελητηρίων.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η χάραξη κοινής πολιτικής σε θέματα της Βιοτεχνίας και γενικά προβλημάτων αρμοδιότητας των Επιμελητηρίων στα πλαίσια του ρόλου τους, ως συμβουλευτικών οργάνων των  επιχειρήσεων- μελών τους.

Στο πλαίσιο βιοτεχνικό 2της αναγκαιότητας κοινής Επιμελητηριακής δράσης για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Βιοτεχνία και την βελτίωση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος αυτής, οι τρεις πρόεδροι δεσμεύτηκαν ότι θα δημιουργήσουν ένα κοινό στρατηγικό σχεδιασμό κοινών δράσεων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *