Συνάντηση Χ. Μπουτσικάκη με εκπροσώπους κτηνοτρόφων και αγροτών

ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣΜια άκρως εποικοδομητική συνάντηση με τον εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων, κ. Ιωάννη Χερουβείμ, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Επαρχίας Αίγινας. κ. Νικόλαο Αλυφαντή και τον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Μπαγινέτα είχε στα γραφεία του κόμματος ο κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Τα καίρια και σημαντικότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος και τα οποία επιδεινώθηκαν από τις επιπτώσεις της κρίσης και της παρατεταμένης ύφεσης στην ελληνική οικονομία  όπως η  μείωση του αγροτικού εισοδήματος, η αποδυνάμωση του κλάδου, η πολύ μεγάλη αύξηση των φόρων στην εγχώρια αγροτική παραγωγή, τα προβλήματα γραφειοκρατίας και η έλλειψη κινήτρων για την ενασχόληση των νέων με τον πρωτογενή τομέα τέθηκαν στο επίκεντρο.

Ο κ. Μπουτσικάκης και ο κ. Μπαγινέτας από τη μεριά της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβαν  τις βασικές προτάσεις του σχεδίου του κόμματος  για  τη στήριξη και την ανάδειξη των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της ελληνικής περιφέρειας ώστε ο αγροτικός κόσμος να εισέλθει σε μια νέα εποχή με αύξηση της ανταγωνιστικότητας του τομέα και μετάβαση σε ένα νέο πρότυπο αγροτικής επιχειρηματικότητας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *