Συνέντευξη τύπου για τον 9ο Ποσειδώνειο Ημιμαραθώνιο

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ2Συνέντευξη τύπου ενόψει του 9Ου Ποσειδωνίου Ημιαραθωνίου ο οποίος  θα  πραγματοποιηθεί  την  Κυριακή  22  Απριλίου 2018 , δόθηκε  στον  Πολυχώρο  του  Δήμου  Παλαιού  Φαλήρου από την Οργανωτική Επιτροπή της εκδήλωσης και την Αντιδημαρχία Παιδείας & του  Δήμου  Παλαιού  Φαλήρου.

Ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος καθώς  και οι παράλληλες  εκδηλώσεις  που  έχουν  προγραμματιστεί  αποτελούν την πλέον δημοφιλή διοργάνωση τρεξίματος, η  οποία  διοργανώνεται  για ένατη χρονιά προκειμένου να προσφέρει σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε έξι διαφορετικές διαδρομές  που αγκαλιάζουν τον Φαληρικό Όρμο αλλά και να απολαύσουν την εμπειρία της άθλησης δίπλα στη θάλασσα.

Θα  πρέπει  να  σημειωθεί  ότι  λόγω της προνομιακής θέσης στην οποία διεξάγεται ο αγώνας, προσφέρει στους συμμετέχοντές του την ευκαιρία να τρέξουν μια ανάσα από την παράλια  ενώ   η διοργάνωση επεκτείνεται πέρα από τα δρομικά όρια, αγγίζοντας τους τομείς του πολιτισμού, της υγείας και της κοινωνικής προσφοράς, ανάγοντας τελικά τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο σε ένα πολύπλευρο event.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη λεπτομέρεια πως πρόκειται για τον πρώτο ιστορικά ημιμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, τον καθιστά μια μοναδική δρομική εκδήλωση για την Αττική!

Ο 9ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος, για τρίτη χρονιά εφαρμόζει το πρόγραμμα «Μουσική και Μουσικοί πάνω στο κύμα», ενισχύοντας την προσπάθεια των συμμετεχόντων για μια καλή επίδοση. Την Κυριακή 22 Απριλίου, οι δρομείς του Ημιμαραθωνίου αλλά και των παράλληλων αγώνων, θα έχουν την ευκαιρία να συντονίσουν  το βήμα τους με τις μελωδίες που θα παίξουν ζωντανά σπουδαστές του Ωδείου Παλαιού Φαλήρου κατά μήκος της διαδρομής και στην Μαρίνα του Φλοίσβου αλλά και τον ρυθμό που θα δίνουν djs εντός του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *