Συναίνεση στον Δήμο Κορυδαλλού Δήλωση Γιώργου Δημόπουλου

Δημόπουλος ΓεώργιοςΕυχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους σας που μας τίμησαν με τη ψήφο τους, τις υποψήφιες και τους υποψήφιους που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν με το ψηφοδέλτιο μας καθώς τους δεκάδες εθελοντές στελέχη του συνδυασμού μας.

Ευχαριστώ επίσης θερμά όλους εκείνους που ενώ έκαναν μια διαφορετική επιλογή, συμφωνούσαν μαζί μας καθ΄ όλη την προεκλογική περίοδο καθώς και τα προηγούμενα χρόνια συμπορεύτηκαν στους αγώνες που δώσαμε.

Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε, δίνει σ όλους μας δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας και να διασφαλίσουμε το μέλλον που μας αξίζει. Σε μας και τα παιδιά μας.

Ο συνδυασμός μας, όπως γνωρίζετε δεν εισήλθε στο β΄ γύρο των δημοτικών, αν και αύξησε το ποσοστό του κατά 60% σε σχέση με το 2014.

Τόσο η δυναμική και καθημερινή μας παρουσία όλα αυτά τα 5 χρόνια στην κοινωνία του Κορυδαλλού , όσο και η μάχη που δώσαμε προεκλογικά, συνέβαλε αποφασιστικά στην αλλαγή της δημοτικής αρχής.

Καθοριστικότατη όμως για τη μεγάλη ανατροπή υπήρξε η ΞΕΚΑΘΑΡΗ και ΔΙΑΦΑΝΗ απόφαση μας ,να στηρίξουμε δημόσια και μαζικά, κινητοποιώντας όλες τις δυνάμεις μας, στο β΄ γύρο, τον νεοεκλεγέντα, Νίκο Χουρσαλά. Αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι ΤΗΡΟΥΜΕ και ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ τις δημόσιες δεσμεύσεις μας.

Μπροστά μας τώρα έχουμε μια μεγάλη πρόκληση. Ο Δήμος μας χρειάζεται συναίνεση, σύνεση και θέληση για να πάει μπροστά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *