ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΒΛΑΧΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΑΟ υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος συναντήθηκε με τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά, Φώτη Νικολάκη και ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα, όπως το κυκλοφοριακό, που ταλαιπωρεί χρόνια τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του διοικητή της Τροχαίας, σε θετικό κλίμα, καθώς ο κ. Νικολάκης ενημέρωσε τον κ. Βλαχάκο για τις ενέργειες της τροχαίας και για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι άνδρες της, για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκύπτουν.

«Το κυκλοφοριακό αποτελεί σοβαρό πρόβλημα της πόλης. Η έλλειψη προσωπικού δυσχεραίνει το έργο της τροχαίας. Οι μονοδρομήσεις στους κεντρικούς δρόμους δημιούργησαν μεγαλύτερα προβλήματα, αφού διοχέτευσαν την κίνηση στους γύρω δρόμους, χωρίς όμως να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Η κατάσταση των δρόμων σε ώρες αιχμής είναι τραγική. Τα έργα του τραμ και τα εργοτάξια του μετρό, έχουν δυσκολέψει την καθημερινότητά μας, δοκιμάζουν την υπομονή των κατοίκων και των επισκεπτών», τόνισε ο κ. Βλαχάκος και συνέχισε: «η ανάγκη δημιουργίας νέων χώρων στάθμευσης, η επαρκής στελέχωση της τροχαίας Πειραιά, η ανανέωση του πεπαλαιωμένου στόλου των αυτοκινήτων, και των υλικοτεχνικών μέσων της τροχαίας, θα βοηθήσουν στη λύση του προβλήματος.»

«Οι προτάσεις μας είναι να ενισχυθεί η συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας, ώστε να υπάρξουν κοινές δράσεις και σε επίπεδο σχεδιασμού, αλλά και παρεμβάσεις που θα αντιμετωπίζουν ουσιαστικά τα προβλήματα της καθημερινότητας.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *