Συναυλία κατά της φτώχειας

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ2Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες στη συναυλία «Κατά της Φτώχειας», που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά.

Ο Ηλίας Βρεττός, η Χριστίνα Σάλτη, η Ερωφίλη, η Αφεντούλα Ραζέλη, το παραδοσιακό συγκρότημα «Smyrna» και η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Μητροπόλεως, τραγούδησαν με σκοπό να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ απένειμε «το χρυσό μετάλλιο του πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνος του θαυματουργού» σε επιφανείς προσωπικότητες, για τη στήριξη και τη συμβολή τους στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Μητρόπολης.

Ανάμεσα στους τιμηθέντες και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το χρυσό μετάλλιο παρέλαβε εκ μέρους του κ. Μαρινάκη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ Α.Ε.» κ. Βασίλης Βασιλειάδης.

Ο κ. Σεραφείμ, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε ιδιαίτερα  τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, ο οποίος –όπως τόνισε χαρακτηριστικά- στηρίζει την κοινωνική και φιλανθρωπική προσπάθεια της Μητρόπολης. Επίσης εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους εκείνους που με την παρουσία τους και την αγάπη τους βοηθούν την Εκκλησία στο έργο της, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της  εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης χαιρετίζοντας τη συναυλία «Κατά της Φτώχειας» ευχήθηκε, για την ονομαστική εορτή του Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ, να είναι υγιής και δυνατός και να είναι όπως πάντα κοντά στον συνάνθρωπο, προκειμένου να συνεχίσει να δίνει πολύπλευρες μάχες κατά της φτώχειας.

Πρόσθεσε επίσης, ότι και ο Δήμος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, προκειμένου να βοηθάει τους Πειραιώτες που έχουν ανάγκη. Συνεχάρη όλους εκείνους που γέμισαν ασφυκτικά το Δημοτικό Θέατρο και βοηθούν το έργο της Εκκλησίας. Τέλος, ευχήθηκε να υπάρχουν πολλοί σαν τον κ. Μαρινάκη, σαν τον κ. Μαρτίνο καθώς και πολλά νοσοκομεία όπως το Μετροπόλιταν, ώστε να συνδράμουν τη Μητρόπολη αλλά και τις δημόσιες κρατικές δομές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Στη συναυλία παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης και από τον Δήμο Πειραιά: Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μελάς, η Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) κ. Σταυρούλα Αντωνάκου, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.)  κ. Κορίνα Λαουλάκου, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *