Συνεστίαση Φωνής Πειραιωτών στο Μικρολίμανο Ψαροταβέρνα ΒΑΓΓ-ΕΙΡ

1 2 3 4 5 6Την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 και ώρα 9.00 το βράδυ η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία μια ακόμα όμορφη και παρεΐστικη συνεστίαση στην εξαιρετική ψαροταβέρνα «ΒΑΓΓ-ΕΙΡ» στο Μικρολίμανο, Ακτή Κουμουνδούρου 32, με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του σπεσιαλίστα μουσικοσυνθέτη Αντώνη Λαουτάρη.

Το μενού ήταν ότι καλύτερο με την προσωπική φροντίδα του ΣΕΦ Θανάση Αργυρού και το κρασί έρεε άφθονο για να δημιουργήσει την ευχαρίστηση της βραδιάς που θέλαμε.

Από νωρίς οι φίλοι, οι αναγνώστες και οι συνεργάτες της ΦΩΝΗΣ προσήλθαν για να απολαύσουν την μαγευτική βραδιά στο όμορφο Μικρολίμανο με την Πανσέληνο να μας φωτίζει όλους.

Μια βραδιά που όλοι απολαύσαμε και ήδη έχει χαραχθεί για πάντα στην καρδιά μας.

Μαζί μας, εκτός άλλων και, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ραδιοφώνου του Πειραιά ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM, κ. Τάκης Αβραμίδης, ο Αντιπρόεδρος των Κεντρικών Αγορών Ελλάδος κ. Γιώργος Βαγιάκης, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας κ. Βαγγέλης Δρόλιας.

Τους ευχαριστούμε όλους που προσήλθαν και τίμησαν την εκδήλωση, απολαμβάνοντας μαζί μας αυτή την εξαίσια καλοκαιρινή βραδιά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *