ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ»

LIG4860Με μια μεγάλη εκδήλωση προπομπό νίκης, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 τα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», στη συμβολή της Λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου με την οδό Τσαμαδού.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στις ομιλίες τους έδωσαν σύνθημα νίκης εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Πριν από τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς προηγήθηκε αγιασμός από ιερείς της Μητρόπολης Πειραιά.

Τον Δήμαρχο προλόγισε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος κα Ειρήνη Νταϊφά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στην ομιλία του, τόνισε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκριση σας σε αυτό το κάλεσμά μας. Είναι πραγματικά συγκινητικό σε κάθε κάλεσμα του Πειραιά Νικητή, σε κάθε κάλεσμα του συνδυασμού μας, της ομάδας μας, να υπάρχει αυτή η ανταπόκριση. Είτε πριν λίγες ημέρες στην εκδήλωση για την παροIMG_5471υσίαση του συνδυασμού μας, είτε σήμερα στα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού μας κέντρου και πολύ περισσότερο θαρρώ, στην κεντρική προεκλογική μας ομιλία την Παρασκευή πριν τις εκλογές. Η ανταπόκριση σας είναι συγκινητική. Είναι χαρά μας που είστε εδώ μαζί μας σήμερα, είναι χαρά μας που έχουμε την ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε, 15 ημέρες πριν τις εκλογές. Σήμερα είναι μια ευκαιρία να δώσουμε μια νέα εκκίνηση για τις τελευταίες 15 ημέρες. Φαίνεται ότι ο Πειραιάς Νικητής έχει ένα προβάδισμα. Ξέρουμε ότι η απήχησή μας στην κοινωνία είναι πλειοψηφική. Πιστεύω όμως ότι μέχρι τις 26 Μαΐου πρέπει όλοι εμείς και όλοι εσείς να βάλουμε τα δυνατά μας, να βγούμε στον δρόμο, να μιλήσουμε στους δημότες, να σφίξουμε χέρια, να επικοινωνήσουμε αυτά τα σημαντικά που γίνονται στην πόλη μας τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, στην ομιλία του επεσήμανε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σας βλέπω όλους εδώ κοντά μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν από 4,5 χρόνια. Σήμερα μπορώ να σας κοιτάζω όλους στα μάτια και να ζητήσω για άλλη μια φορά τη στήριξή σας και την ψήφο σας. Για να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για έναν Πειραιά Νικητή, για έναν Πειραιά που μας κάνει όλους υπερήφανους. Θα συνεχίσουμε με λίγα λόγια και πολλά έργα. Θα συνεχίσουμε με πολλά έργα και πολλές δράσεις για το μέλλον και το καλό των παιδιών του Πειραιά. Έχουμε κάνει ήδη πολλά και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό. Είχαμε πει κάτι πριν από 4,5 χρόνια: ότι εμείς μπορούμε. Και συνεχίζουμε να μπορούμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *