Σύλλογος Ατόμων και Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά Κοπή πίτας

IMG_0547 IMG_0551 IMG_0559Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, ώρα 11 πμ, ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων στην κατάμεστη, φιλόξενη αίθουσα του Σταδίου Καραϊσκάκη «Red 1925» έκοψε την Αγιοβασιλοπιτά του, την οποία ευλόγησε ο πατήρ Παύλος από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου!

Τους επίσημους και τα μέλη του Συλλόγου υποδέχτηκαν με αγάπη και χαρά η Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου! Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό, εκτός άλλων και: ο κ. Κώστας Κατάστασις υφυπουργός Ναυτιλίας, οι κ.κ. Βουλευτές: Ι. Μελας, Νόνη Δούνια, Θ. Δριτσας, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, από την περιφέρεια Πειραιά η κ. Τζένη Μπαρμπαγιάννη Εντεταλμένη Περιφεερειακή Συμβουλος Εθελοντισμού, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Πειραιά κ. Παναγιώτης Χατζηπερος, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι: Δ. Καρυδης, Νανά Γλύκα Χαρβαλάκου, Π. Ρεππας, η πολιτευτής κ. Ελίνα Βερυκάκη, οι κ.κ. Πρόεδροι: της Β΄ Δημοτικής Κοινότηας της Αλέξανδρος Νανόπουλος, της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Χρήστος Μακρής, του Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Νήσων Ιονίου Μαρια Καλογεράκου, Μιχάλης Αγρανιώτης του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, αντιπρόεδρος ΕΚΑΒ και δημοτικός Συμβουλος, η διαμερισματική Σύμβουλος κ. Ζωή Κεχαγιά, ο κ. Σπύρος Σπυρίδων Διευθύνων Σύμβουλος ΕΕΤΑΑ, την πρώην Βουλευτή κ. Γεωργία Γεννιά, κ. Μάρω Αγρανιώτη του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, Καίτη Κάρρά Εκπρόσωπος του Συλλόγου Διαβητικών Αθήνας, κ. Μελαχροινου μέλος του Υδραϊκού Συνδέσμου, οι Ιατροί και πάντοτε αρωγοί του Συλλόγου: Δρ. Ανδρέας Μελιδώνης Συντ. Διευθυντής Διαβητολογικού Κέντρου Νοσοκομείου Μετροπόλιταν, Δρ. Αλέξανδρος Καμαράτος Διευθυντής Α΄ Παθολογικής Διαβητολογικού Κέντρου Τζανειου Νοσοκομείου Πειραιά και δημοτικός Σύμβουλος υπεύθυνος ΚΕΠ Πειραιά, Χάρης Δημοσθενοπουλος βιολόγος, Διαιτολόγος.. Διατροφολόγος Λαϊκό Νοσοκομεία Αθηνών, οι κυρίες και οι κύριοι: Γιάννης Ηλίας, Ντίνα Τρουπιώτη, Κυριάκος, Άρης και Κώστας Κοτσολάκος, ρεπόρτερς, Έφη Κωνσταντινίδου, Κατερίνα Θανοπούλου, Παναγιώτη Πρεδάρη, Βάσω και Γιώργο Γανωτόπουλο.

Ο απόηχος εξαιρετικός, η πρόεδρος αφού ευχαρίστησε ευχήθηκε στους καλεσμένους και σε όλους του προσελθόντες καλή χρονιά, υγεία, χαρά, ευημερία, αλληλεγγύη! Και έδωσε υπόσχεση συνάντησης σε άλλη ενημερωτική εκδήλωση για το Διαβήτη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *