Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύνδεσμος Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων..Συνεστίαση – Κοπή πίτας

IMG_9532Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Κοπή πίτας του Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων στην μεγάλη και φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων ΑΒΑΚΙΟΝ, Παπστράτου 55 και Θερμοπυλών, Άγιος Διονύσιος Πειραιά.

Κυριολεκτικά δεν έλειψε κανείς από την εκδήλωση αυτή του γνωστού για τα έργα και την προσφορά του, αυτού συνδέσμου, που στολίζει την πόλη μας, ιδιαίτερα τώρα τελευταία με την ανανεωμένη του Διοίκηση, υπό την Πρόεδρο κ. Μαρία Καλογεράκου.

Η προσέλευση τουIMG_9558 κόσμου ήταν μεγάλη με την εκδήλωση να πραγματοποιείται παρουσία Υπουργών, αντιδημάρχων, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Η στήριξη μας σε έναν σύνδεσμο που έχει προσφέρει τόσα στην τοπική κοινωνία είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε», επεσήμανε στο ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κώστας Κατσαφάδος καιIMG_9602 στο ίδιο κλίμα μίλησαν όλοι όσοι έδωσαν χαιρετισμό

«Ευελπιστούμε η νέα χρονιά να φέρει ακόμη μεγαλύτερη ανανέωση στον Σύνδεσμο», τόνισε η πρόεδρος του Συνδέσμου Μαρία Καλογεράκου, και δεν έχει άδικο, αφού παντού και πάντοτε, το νέο αίμα είναι αυτό που κάνει την διαφορά.

Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Κων/νου Πειραιά, π. Ιωάννης Παναγιώτου, προϊστάμενος, π. Φανούριος, π. Παντελεήμων εφημέριοι.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τους κ.κ. Υφυπουργούς Κώστα Κατσαφάδο, Δόμνα Μιχαηλίδου, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιάννη Τραγάκη και την σύζυγό του κ. Ρούλα, τους Βουλευτές κ.κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο, Γιάννη Μελά, Χριστόφορο Μπουτσικάκη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Νανά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Δημήτρη Καρύδη, Κυριακή Μπουρδάκου, τον Πρώην Δήμαρχο Περάματος κ. Γιάννη Γλύκα, την Πολιτευτή, πρώην Αντιδήμαρχο κ. Μίνα Σαμαρά, τους κ.κ. Πολιτευτές: Κατερίνα Βουρεξάκη, Ανδρέα Βροντάκη, Γιώργο Βαγιάκη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΕΤΑΑ κ. Σπύρο Σπυρίδων, τους κ.κ. Προέδρους: Μιχάλη Αγρανιώτη του Οδοντιατρικού Συλλόγου, Άννα Δασκαλάκη του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, Γιώτα Ρίτσου της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης, Χρύσα Γιαννοπούλου – Σιδεράκη των Λάϊονς Πειραιά, την Εικαστικό και Ευεργέτιδα κ. Βίκυ Τατσοπούλου, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Φωνής κ. Ελένη Κανατσέλη, τον Ιατρό και Συγγραφέα κ. Διονύσιο Βαλλιανάτο, τις κυρίες και τους κυρίους, Γιώργο, Βάσω και Ασημίνα Γανωτοπούλου, Ιουλία Στεφάνου, Ελένη Καλαϊτζάκη, Φαίδρα Καραπαναγιώτη, Ιωάννη Μελαχρινό, Παναγιώτη Πετρόπουλο, Παντελή Καλογεράκο, Γιάννη Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη, Ντόρα Αγγελίδου.

Από τις πλέον εκλεκτές εκδηλώσεις, με πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την μεγάλη και φιλόξενη αίθουσα του ΑΒΑΚΙΟΝ, με πλήρη και καλή εξυπηρέτηση που ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *