Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αττικής.Κοπή πίτας

IMG_0183Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, ώρα 11πμ, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, Καραΐσκου 104 Πειραιά, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Πειραιώς πραγματοποίησε μια όμορφη και σεμνή τελετή, κατά την οποία έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Χρυσόστομος Καράμπελας, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ, και την έκοψε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Ιατρός κ. Αντώνιος Φαντόπουλος, και ο Αντιπρόεδρος Πολιτευτής και πρώην Περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπυρίδων, πλαισιωμένοι από τα μέλη του Διοικητικού τους Συμβουλίου.

Γέμισε η φιλόξενη αίθουσα του Πειραϊκού μέλη και φίλους των εφέδρων μας, που να σημειώσουμε ότι όλοι τους, ανεξάIMG_0193ρτητα από ηλικία, είναι έτοιμοι να δώσουν το αίμα τους για την πατρίδα άμα χρειαστεί, όπως τόνισε και στον χαιρετισμό του ο κ. Φαντόπουλος.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τους κ.κ. Βουλευτές, Γιάννη Τραγάκη, Νίκο Μανωλάκο, Χριστόφορο Μπουτσικάκη, Κώστα Κατσαφάδο, τον Δημοτικό Σύμβουλο και εκπρόσωπο του Δημάρχου κ. Λευτέρη Βρουβάκη, τον Πολιτευτή κ. Πέτρο Μούγιο, εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ, τον Ναύαρχο Λεωνίδα Μανωλάκο, τον Στρατηγό Δημοσθένη Ρούκα, τις κυρίες και τους κυρίους, Ευτυχία Βαρώνη, Βασίλη Παρτσινέβελο, Μιχάλη Αβούρη, Παναγιώτη Λιακόπουλο, Γιάννη και Νικήτα Λαμπρινάκο, Γιάννη Ανδρέογλου, Άγγελο Καστάνη μετά της συζύγου, Ηλία Γουζούαση, Σωκράτη Καταφυγιώτη, Κοσμά Καλυκά, Θανάση Γαλάτη, Μπάμπη Σηφακάκη, Ιωάννα Οικονομάκου, Θόδωρο Κασσανή, Ιάκωβο Τσουράκη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *