Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Πειραιά..Κοπή Πίτας

έφεδροι 2έφεδροι 1Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, το πρωΐ, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Πειραιά και Νήσων Νομού Αττικής, έκοψε την πίτα του.

Ο πρόεδρος κ. Σπύρος Σπυρίδων, Δ/νων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ, στα λίγα λόγια του χαιρετισμού του, αναφέρθηκε στον ρόλο των εφέδρων αξιωματικών, που βρίσκονται πάντα στις επάλξεις για την σωτηρία της πατρίδας και την προσφορά τους στην κοινωνία.

Κατά την διάρκεια της κοπής έγιναν και βραβεύσει σημαντικών προσωπικοτήτων και φορέων για το έργο και την προσφορά τους.

Μεταξύ των βραβευμένων και η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, το ανώτατο αυτό ίδρυμα που σκοπό έχει την στελέχωση του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος με άξιους συνεχιστές, νικητές και παντοκράτορες της θάλασσας, για την προστασία της πατρίδας. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο Διοικητής της Σχολής Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Υπουργό κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιάννη Τραγάκη, τους κ.κ. Βουλευτές: Γιάννη Μελά, Δημήτρη Μαρκόπουλο, Νόνη Δούνια, τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Πειραιά κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα, την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Εθελοντισμού κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργο Παπαμανώλη – Ντόζα, τον Υποδιοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Αρχιπλοίαρχο Βασίλη Τσούκα, τον Αντιπρόεδρο των Εφέδρων, Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Αντώνη Σορώτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *