Σύνδεσμος Φίλων Ασθενών Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ.Κοπή πίτας

IMG_2023Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ, στον Πειραιά, ο Σύνδεσμος Φίλων Ασθενών του Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» «ΣΤΑΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ» πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Ο Σύνδεσμος είναι στην ουσία μια μεγάλη ομάδα Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας που επιλέξανε να αφιερώσουν μέρος του χρόνου τους στην ανθρωπιστική προσέγγιση και βοήθεια του συνανθρώπου μας που πάσχει από καρκίνο και νοσηλεύεται ή παρακολουθείται από τα νοσοκομεία της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά.

Προτεραιότητα δίνουν στους ασθενείς του Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ», που είναι αμιγώς ογκολογικό κέντρο.

Οι σκοποί του ΣυλλόIMG_2026γου ταυτίζονται απόλυτα με το συμφέρον των ασθενών γιατί αφορούν στην ηθική, υλική και πρακτική στήριξη.

Την πίτα ευλόγησε ιερέας από τον ενοριακό Ναό του Αγίου Βασιλείου και την έκοψε η Πρόεδρος κ. Ελένη Σιμιτζή, πλαισιωμένη από την Γραμματέα κ. Σταυρούλα Κριθάρη και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ.

Μεταξύ των προσελθόντων και, ο Νέος Διοικητής του Νοσοκομείου, εξαίρετος επιστήμων και άνθρωπος κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης, που χαιρέτησε την εκδήλωση και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο του συλλόγου, ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος, ο Βουλευτής κ. Κώστας Κατσαφάδος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Βλαχάκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας κ. Σωτήρης Κάκιας, οι κυρίες και οι κύριοι, Γιώργος Συντιχάκης, Μάγδα Κισσιώτου, Ντιάνα Μαντζαβίνου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *