Τάγματα πειναλαίων η Ελλάδα

Άραγε είμαστε τόσο τυφλοί; και δεν βλέπουμε ότι τα είδωλά μας, μας μετέτρεψαν σε πεινασμένους σκλάβους; Πιστέψαμε στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Ελλάδα μου, σου έφαγαν τα λεφτά σου, έχεις την αρχοντιά σου. Δυστυχώς, προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε πειναλέα τάγματα εργασίας. Η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι από τις πιο πλούσιες χώρες του κόσμου. Εισέπραξε τις περισσότερες επιδοτήσεις. Αλλά οι σωτήρες και οι φωστήρες του ηρωικού τούτου λαού, ακολούθησαν την θεωρία, άρπαξε να φας και κλέψε να έχεις.

Εδώ τώρα, βασιλεύει ο νόμος της σιωπής. Το πόθεν έσχες, για τους άρχοντες είναι άγνωστο. Οι άρχοντες λεφτά δεν έχουν στην Ελλάδα. Και ο λόγος: To xρήμα που μάζεψαν, το έδιωξαν σε τόπους μακρινούς. Ο αείμνηστος Αβραάμ Λίνκολ είπε [ένας άνθρωπος τους ξεγελά όλους για λίγο καιρό, λίγους για αρκετό καιρό, αλλά ποτέ όλους για όλο τον καιρό]. Εκ του ασφαλούς επιτυγχάνουν οι δικοί μας να μας κοροϊδέυουν πάντα.

Απορίας άξιον, είναι το γεγονός ότι οι εφταηλίθιοι Έλληνες τρέχουν να ενταχθούν σε πολιτικά κόμματα και ο αθάνατος Σουρής έγραψε [Πατιούνται τα βελούδα και τρέμουν τα μετάξια. Χρυσών αλόγων ζεύγη, χρυσά τραβούν αμάξια]. Αυτοί καταπάτησαν νόμους και ηθική. Όλα τα Μ.Μ.Ε. κρύβουν την αλήθεια, [προχθές σε μία μάντρα, παιδάκια πεινασμένα, κόκκαλα ξερογλείφανε. Πεινάω ψιθυρίζανε και τρώγανε βρωμιές και οι αρμόδιοι τους πέταξαν με τα καρότσια στις χωματερές].

ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *