Τας ευχάς μου τω κυρίω αποδώσω…Ομιλία του π. Ιγνατίου Παπασπηλιόπουλου

IMG_7953Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6:30μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Φάρου, Πραξιτέλους 173 Πειραιάς, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία μίλησε ο π. Ιγνάτιος Παπασπηλιόπουλος με θέμα: «Τας ευχάς μου τω κυρίω αποδώσω εναντίον παντός του λαού αυτού (ψαλμός 115ος, στ5».

Ιερέας με μεγάλη ιστορία και πνευματική προσφορά στον Πειραιά ο π. Ιγνάτιος, παλαιός εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου Πειραιά.

Με λόγο Θεού και ΆγIMG_7948 ιο χάρισμα ο π. Ιγνάτιος, με πολλές ομιλίες και από το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας, έχει ένα δικό του μοναδικό τρόπο να σπέρνει τον Χριστό στην καρδιά μας και να την γεμίζει φως.

Μεγάλο το ακροατήριο, μεταξύ των προσελθόντων, εκτός άλλων και, η Πρόεδρος του Πειραϊκού Φάρου κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου, ο Ιατρός Δρ. Πολύκαρπος Παπασπηλιόπουλος, οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Κώστας Μιχαλακόπουλος, Ανδρέας Δημάκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Σπυράκης, οι κυρίες και οι κύριοι, Σοφία Λαμπρινού΄, Κοκκώνα Σακαροπούλου, Γιάννης Ηλίας, Ντίνα Τρουπιώτη, Ευάγγελος Πέππας, Λυκούργος Τσαγκαρόπουλος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *