Τα Εκπαιδευτήρια «ΘEΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» κοντά στην Παράδοση

ΠΑΡΑΔΟΣΗΤο Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 τα Εκπαιδευτήρια «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο πλαίσιο των Αθλητικών Συναντήσεων Ιδιωτικών Σχολείων (Α.Σ.Ι.Σ.).

Αντιπροσωπεία μαθητών της Α’ & Β’ Λυκείου παρουσίασαν χορούς & και τραγούδια από το γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης, φορώντας τις πανέμορφες παραδοσιακές ενδυμασίες τους από την περιοχή των Μεταξάδων.

Στο κατάμεστο θέατρο της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης, όπου πραγματοποιήθηκε το φετινό Φεστιβάλ Α.Σ.Ι.Σ, η χορευτική ομάδα καταχειροκροτήθηκε από πλήθος μαθητών, καθηγητών, γονέων και φίλων, που τίμησαν με την παρουσία τους την παραπάνω εκδήλωση.

Την ευθύνη διδασκαλίας και συντονισμού της χορευτικής ομάδας είχαν η κ. Σάρδη Εύα-καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, ο κ. Καραγάνης Παναγιώτης-καθηγητής Φυσικής Αγωγής και ο κ. Κατσής Θεοχάρης-καθηγητής Θεολόγος, πρώην μέλος του χορευτικού συγκροτήματος «Θέατρο Δώρα Στράτου».

Στο τέλος της εκδήλωσης, έδωσαν συγχαρητήρια στους μαθητές, οι γενικοί διευθυντές των Εκπαιδευτηρίων «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ», κ. Αλεξάνδρα Παυλάκη, κ. Μανώλης Σκυβαλάκης, καθώς και ο οικονομικός διευθυντής κ. Γιώργος Σκυβαλάκης, οι οποίοι και τόνισαν τη σπουδαιότητα της διάσωσης και διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς που αποτελεί μια από τις βασικές αξίες των Εκπαιδευτηρίων «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» στα 64 χρόνια συνεχούς προσφοράς στα γράμματα και στον πολιτισμό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *