Τζάμπολ αγάπης στο ΣΕΦ

 

ΣΕΦ1Η Διεύθυνση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση της Αίθουσας 10 στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία, με πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής,  με την επωνυμία «Τζάμπολ Αγάπης».

Η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στην ενίσχυση της συμμετοχής στο μπάσκετ, παιδιών που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού και αναπτύσσει τη συνεκπαίδευση, ανθρώπων με Ειδικές Ικανότητες και ανθρώπων που διαθέτουν χαρακτηριστικά τυπικής ανάπτυξης.

Από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ξεκίνησαν οι πρώτες προπονήσεις οι οποίες θα φιλοξενούνται κάθε Σαββατοκύριακο σε σταθερό ωράριο, επιλύοντας ένα σημαντικό πρόβλημα των υπευθύνων της αξιέπαινης αυτής δράσης, αναφορικά με τον προγραμματισμό των προπονήσεων.

Το «Τζάμπολ Αγάπης» ξεκίνησε το 2016 ως προσαρμοσμένος αγώνας καλαθοσφαίρισης, για την ενίσχυση της συμμετοχής στο μπάσκετ, παιδιών που βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού. Πλέον αποτελεί Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία, με πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.

Το «Τζάμπολ Αγάπης» καταργεί τη διαφορετικότητα και ενώνει όλα τα παιδιά με μία μπάλα μπάσκετ.

Ο καθηγητής-προπονητής και υπεύθυνος του «Τζάμπολ Αγάπης» κ. Ιωάννης Τσουμπρής δήλωσε:

«Για πρώτη φορά στην ιστορία μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί έχουμε ένα σταθερό χώρο αναφοράς για την διδασκαλία. Χάρη στην Κ. Τσιλιγκίρη που είχε την ευαισθησία και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο Σ.Ε.Φ. έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμαστε στην αίθουσα 10 κάθε Σάββατο και Κυριακή. Ήδη οι γονείς και τα παιδιά αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και ο στόχος που έχουμε θέσει, είναι μέσα στο Νοέμβριο να έχουμε στελεχώσει τα τμήματα μας με 50 παιδιά που θα μαθαίνουν την ειδική καλαθοσφαιρική αγωγή. Τα παιδιά της ειδικής αγωγής χάρη στη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αποκτούμε μια σταθερότητα στη διδασκαλία μας και τη δυνατότητα να προσφέρουμε αυτή τη δράση σε περισσότερες οικογένειες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *