Το κίνημα Me Too και οι γυναικείοι αγώνες.Εκδήλωση στην ΧΕΝ Πειραιά

IMG_0097Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, ώρα 6.30 μ.μ. Ηρώων Πολυτεχνείου 82 Πειραιά, η ΧΕΝ Πειραιά διοργάνωσε εξαιρετική και όμορφη εκδήλωση – ομιλία με εισηγήτρια την κ. Γεωργία Πετράκη, με θέμα: «Το Κίνημα Me Too και η ορατότητα των γυναικείων αγώνων: Δύο χρόνια μετά την υπόθεση Weinstein».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διετούς προγράμματος της ΧΕΝ Ελλάδος «Άννα» για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών στο χώρο και στο χρόνο. Η ομιλήIMG_0099τρια είναι Διευθύντρια του Εργαστηρίου Σπουδών Φύλου και Καθηγήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου

Πολύ καλή η εκδήλωση, που συγκέντρωσε πολλά μέλη και φίλες των κυριών της ΧΕΝ Πειραιά.

Την ομιλήτρια παρουσίασε και χαιρέτησε την εκδήλωση η Πρόεδρος της ΧΕΝ κ. Χριστίνα Κολοβού.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Δημοτικό Σύμβουλο, Ιατρό κ. Γιώργο Βίτσα, την πρώην Βουλευτή κ. Μαρία Ρεπούση, την επίτιμη Πρόεδρο Μαρία Κυριαζάκου, την πρώην Πρόεδρο Τάνια Ξενακούδη, την Αντιπρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Ελίνα Βερυκάκη, την πρώην Αντιδήμαρχο  κ. Λίτσα Σαρρή, τις Αικατερίνη Κυπραίου – Ζερβούδη, Ντίνα Τρουπιώτη, Χρυσούλα Νικολοπούλου, Άννα Διαμάντη, Βασιλική Μάκου, Μαρία Ψυχαράκη, Ρεβέκκα Δημητριάδου, Λία Σοϊλεμέ Κική Φουστέρη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *