«ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΚΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ».

χατζηπέροςΑυτό βέβαια δεν το έλεγε ο τότε Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής, αλλά το Γενικό Χημείο του Κράτους μαζί με οδηγίες προς τον Δήμαρχο όπως είναι Π.Χ. : η ενημέρωση, με κάθε τρόπο και σε δύο γλώσσες των πολιτών να ΜΗΝ χρησιμοποιούν το νερό για πόση, μαγείρεμα, καφέ, παγάκια κλπ.

Αυτό έπρεπε να κάνει ο υπεύθυνος «άρχοντας του τόπου».

Δυστυχώς όμως ΔΕΝ το έπραξε, με αποτέλεσμα ν’ αναγκαστώ να το πράξω εγώ, όπως είχα καθήκον κι υποχρέωση εκ του νόμου αλλά κι από την συνείδηση του ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Περιέργως όμως, αντί ο Δήμαρχος να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφερειάρχη για την πρωτοβουλία του αυτή να προστατέψει τη δημόσια υγεία, έγραψε, με τα δελτία τύπου που εξέδωσε το πιο πάνω σλόγκαν, με αποτέλεσμα να παραπλανά τους πολίτες εν γνώση του, αφού είχε στα χέρια του τις ενημερώσεις της Περιφέρειας και του Γεν. Χημείου του Κράτους.

Δεν έμεινε, όμως, εκεί αλλά προσπάθησε τεχνηέντως να με εμπλέξει στο μέγιστο ατόπημά του. Έτσι, αναγκάστηκα να παρέχω εξηγήσεις δύο φορές για παράβαση καθήκοντος, διασπορά ψευδών ειδήσεων, αντιποίηση Αρχής και επίσης συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του. Βέβαια, οι καταγγελίες εναντίον μου μπήκαν στο αρχείο και ουδέποτε προχώρησαν δικαστικά. Αντίθετα, ο ίδιος ο Δήμαρχος Ι. Δημητριάδης βρίσκεται κατηγορούμενος για την πράξη παρεμπόδισης αποτροπής κοινού κινδύνου δια παραλείψεως τελουμένης, με δικάσιμο 3/11/2021 και στο οποίο Δικαστήριο είμαι, μεταξύ άλλων μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!

Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Περ. Σύμβουλος Αττικής

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *