Τριήμερη Εκδρομή για όλους Στη Δυτική Ελλάδα, τα Γιάννενα και την Λευκάδα ΣΤΟ ΜΑRGARONA ROYAL HOTEL 4*

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝΠαρασκευή 24 με Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2018, η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ πάει εκδρομή με το πρακτορείο LAPLAYIA HOLIDAY στην πανέμορφη δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο και την  Λευκάδα.

1 ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ: Αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ  ημίωρη  στάση για καφέ. Και στην συνέχεια  ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΙΟ και άφιξη στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Ιερή πόλη της Επαναστάσεως του 1821. Παντού υπάρχουν μνημεία του ηρωισμού εκείνης της εποχής. Το ΗΡΩΩΝ, το μνημείο του ΒΥΡΩΝΟΣ. Αναχώρηση για ΑΡΤΑ και στάση. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο. Άφιξη ΠΡΕΒΕΖΑ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ΗΜΕΡA ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, θα επισκεφθούμε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ για να θαυμάσουμε τα όμορφα κέρινα ομοιώματα. Στη συνεχεια θα επισκεφτούμε το ΝΗΣΑΚΙ της ΚΥΡΑ ΦΡΟΣΥΝΗΣ στην ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ γεύμα παραμονή και ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3 ΗΜΕΡΑ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΘΗΝΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την ΠΡΕΒΕΖΑ, και αναχώρηση μέσω από το υποθαλάσσιο τούνελ, θα φθάσουμε στη ΛΕΥΚΑΔΑ, για να γνωρίσουμε την ομώνυμη πόλη, , παραμονή, γεύμα και αναχώρηση μέσω ΒΟΝΙΤΣΑ για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, και συνεχίζουμε ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΡΙΟ  στάση, και άφιξη ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο,Ξενοδοχείο Δίκλινο 115 €, Μονόκλινο 165 €

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *