«Υπάρχει Ελληνισμός χωρίς Μεγάλη Ιδέα;» Εκδήλωση στον Πειραϊκό Σύνδεσμο

IMG_9745Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 19.00, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, Καραΐσκου 104 Πειραιάς, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιέρωμα για την 25η Μαρτίου 1821, από τον Πειραϊκό Σύνδεσμο, τον Ζήνωνα και το Σωματείο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, με ομιλητή τον Φιλόσοφο Χρήστο Γιανναρά και θέμα: «Υπάρχει Ελληνισμός χωρίς Μεγάλη Ιδέα»;

Εξαιρετικός ο ομιλητής στην ομιλία του, αν και δεν μπήκε στο θέμα του Ελληνισμού και της επανάστασης, εν τούτοις άρεσε στους προσελθόντες, γιατί ο Γιανναράς είναι ένα μεγάλο πνευματικό κεφάλαιο της Ελλάδας με πολλούς φίλους και ένθερμους υποστηρικτές.

Γέμισε η αίθουσα μIMG_9730 ε ανθρώπους που προσήλθαν, το πλείστον, να ακούσουν τον Γιανναρά, παρά το θέμα που θα ανέπτυσσε.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, την πρώην Αντιδήμαρχο κ. Λίτσα Καλαγιά, τους κ.κ. Εφόρους του Πειραϊκού, Γιάννη Σίμο του Φιλολογικού, Λίνα Δικαιάκου Κοσμητείας και Κοινωνικών Εκδηλώσεων, Γιώργο Δρούζα Καλλιτεχνικού, τον Γενικό Διευθυντή των εκπαιδευτηρίων ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ, το Μέλος του ΕΒΕΠ, επιχειρηματία κ. Γιάννη Παρασκευάκο, τον Αντιπρόεδρο των Αγορών Ελλάδος κ. Γιώργο Βαγιάκη, την πρόεδρο του Ζήνωνα κ. Αγγελική Μπουλιέρη, τις κυρίες και τους κυρίους, Όλγα Βογιατζή, Φραγκίσκο Ξενίτη, Μαργαρία και Τάσο Βέργο, Κώστα Δημαράκη, Σταύρο Τσιλιβάκο, Λεωνίδα Λαβίδα, Γιώργο Βαγιάκη, Γιώργο Συντιχάκη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *