Υπερσύγχρονα λεωφορεία  για το Δήμο Νίκαιας-Ρέντη

ΝΊΚΑΙΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑΑπό τον περασμένο Σεπτέμβρη που ξεκίνησε να λειτουργεί η «Γραμμή 2» της Δημοτικής Συγκοινωνίας που συνδέει τη Νίκαια με το Ρέντη, γνωρίζαμε ότι χρειάζεται βελτίωση των μέσων και πύκνωση των δρομολογίων.

Γι’ αυτό είχαμε προγραμματίσει την αγορά νέων – σύγχρονων λεωφορείων που θα εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τους πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν άνετα, γρήγορα, με ασφάλεια και δωρεάν.

Τα 4 αυτά καινούρια λεωφορεία που κόστισαν 300.000€, είναι ήδη στην κυκλοφορία!

Πρόκειται για εξάμετρα μίνι λεωφορεία, τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης και κόστους συντήρησης, υψηλής σχεδιαστικής αισθητικής και εργονομίας, ιδιαίτερης ευελιξίας, ικανά να χωρέσουν ακόμα και στους πιο στενούς δρόμους του Δήμου μας. Είναι ικανά να μεταφέρουν με άνεση και ασφάλεια έως και 22 επιβάτες (14 καθήμενους και 8 όρθιους). Το χαμηλό τους δάπεδο και ύψος εισόδου, χωρίς την ύπαρξη σκαλοπατιών, προσφέρει εύκολη προσβασιμότητα στους επιβάτες και σε ένα αμαξίδιο ΑΜΕΑ, μέσω της ενσωματωμένης μηχανικής ράμπας.

Τα καινούρια λεωφορεία θα εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο όλους όσους θέλουν να μετακινηθούν από Νίκαια προς Ρέντη και το αντίθετο. Τα κυκλικά δρομολόγια θα πυκνώσουν και έχουμε φροντίσει οι 23 στάσεις να συμπεριλαμβάνουν τα πιο επίκαιρα σημεία και υπηρεσίες στα όρια του Δήμου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *