Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Υπουργείο Ναυτιλίας..Περισσότερα από 700 κρουαζιερόπλοια αναμένονται το 2022 στις ελληνικές θάλασσες

ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ3«Ξεπερνούν τα 700 τα κρουαζιερόπλοια που αναμένεται να βρεθούν στις ελληνικές θάλασσες το 2022», επεσήμανε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Οργανισμό Λιμένα Λαυρίου, με αφορμή την επίσημη έναρξη του προγράμματος κρουαζιέρων της Celestyal Cruises, με το κρουαζιερόπλοιο «Olympia».

Ο κ. Πλακιωτάκης, επισήμανε ότι «στο Υπουργείο Ναυτιλίας, σε συνεργασία και με το Υπουργείο Τουρισμού, έχουμε λάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή επανεκκίνηση της αγοράς προωθώντας ταυτόχρονα σημαντικές παρεμβάσεις σε επίπεδο έργων υποδομής και της κρουαζιέρας αλλά και του yachting στην πατρίδα μας.

«Σε μία περίοδο διεθνών κρίσεων και ανακατατάξεων», σημείωσε, «η Ελλάδα αποτελεί τον απόλυτα ασφαλή προορισμό. Έναν διεθνή προορισμό με εξαιρετικές κλιματολογικές συνθήκες και βέβαια την μοναδική η πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *