ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ..ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ

Ακάθεκτα πλέον βαδίζει ο Τζανέτος Φιλιππάκος προς τη μεγάλη Μανιάτικη Νίκη

ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ: Ο Πρωτοστάτης των Δημοτικών Εκλογών 2023 στο Δήμο της Ανατολικής Μάνης.
ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ: Ο Πρωτοστάτης των Δημοτικών Εκλογών 2023 στο Δήμο της Ανατολικής Μάνης.

Σύμφωνα με όλα αυτά τα δεδομένα ο κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, ουσιαστικά, ανανεωτικός και αναπτυξιακός παράγοντας για τον Δήμο Ανατολικής Μάνης πρωτοστατεί και βαδίζει ακάθεκτα, χωρίς εμπάθειες και ρεβανσισμούς ως μια νέα και ήρεμη, αλλά χαλύβδινη δύναμη προς τη μεγάλη Μανιάτικη Νίκη, όπως την αποκαλούν επιφανείς Μανιάτες και Μανιάτισσες, στελέχη και φίλοι της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΝΗΣ.

Για την εγκυρότητά μας παραθέτουμε ανάλογο Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης του κ. Τζανέτου Φιλιππάκου που όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν πόσο μπροστά βρίσκεται ο Φιλιππάκος και η Παράταξή του. Όλοι οι άλλοι (παλιοί και νέοι) έχουν μείνει πολύ πίσω, «Καραβοφάναρο» που λέμε στον Πειραιά.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ

Γραφείο Τύπου. Γύθειο: 4 Μαρτίου 2023.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσει ότι διατηρεί και ήδη λειτουργεί Γραφείο στο Γύθειο, Ερμού 10 Τ.Κ. 23200 – Email:

enotikikinisimanis@gmail.com –

https://enotikikinisimanis.wordpress.com, enotikikinisimanis.gr – FB: Ενωτική Κίνηση Μάνης – Τηλέφωνο: 27330 23910 και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα λειτουργήσουν και άλλα Γραφεία της Δημοτικής μας Παράταξης στον Πειραιά και στην Αθήνα, καθώς και σε άλλα σημεία του Δήμου μας.

Ο Επικεφαλής της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΝΗΣ, κ. Τζανέτος Φιλιππάκος και τα Στελέχη μας θα χαρούν ιδιαίτερα να μοιραστείτε μαζί μας τα οράματα και τους προβληματισμούς σας.

Πιστεύουμε ότι όλοι οφείλουμε να συνεργαζόμαστε, ώστε να επιλύσουμε κρίσιμα και χρόνια προβλήματα που μας απασχολούν και υποβαθμίζουν τον τόπο μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *