ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ουρλιάζουν, απειλούν ό,τι ώρα και να είναι χωρίς να σέβονται τίποτα, οι περισσότεροι τηλεφωνικοί καλικάντζαροι. (Εικόνα διαμορφωμένη από διάφορες του GOOGLE).
Ουρλιάζουν, απειλούν ό,τι ώρα και να είναι χωρίς να σέβονται τίποτα, οι περισσότεροι τηλεφωνικοί καλικάντζαροι. (Εικόνα διαμορφωμένη από διάφορες του GOOGLE).

Ποιος θα μας γλυτώσει από τους απαράδεκτους καλικάντζαρους;

Ένα ερώτημα βασανίζει εκατομμύρια πολίτες. Ποιος θα μας γλυτώσει από τους απαράδεκτους καλικάντζαρους; Που δεν είναι άλλοι από τις τηλεφωνήτριες και τους τηλεφωνητές των ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ κ,λ.π. Εταιριών.

Συνήθως είναι ανάγωγοι με ύφος αυτοπρόσκλητου νταβαντζή. Φωνάζουν, απειλούν προσπαθώντας να πανικοβάλλουν τα θύματά τους. Δεν λογαριάζουν αν είναι περασμένη μεσημεριανή ώρα, αν ο απειλούμενος είναι ασθενής και ίσως με βαριά  ασθένεια. Γενικά είναι απαράδεκτοι. Το ίδιο και αυτοί που προωθούν πωλήσεις προϊόντων. Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπου οι τηλεφωνητές κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Πιστεύουμε πως και αυτοί είναι θύματα μιας απαράδεκτης, αντικοινωνικής και αντιπαραγωγικής εργασίας. Κάποια κυβέρνηση πρέπει να επιβάλλει το νόμο και να προστατέψει την ψυχική υγεία των πολιτών, η οποία καθημερινά βάλλεται πανταχόθεν. Τα παράπονα των πολιτών πληθαίνουν μέρα με τη μέρα.

One comment

  1. Έχετε απόλυτο δίκιο, διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον. Στο όνομα της επίτευξης των στόχων τους, δεν διστάζουν να ενοχλούν οικογένειες σε ώρες συνήθως κοινής ησυχίας. Απορώ που ανακαλύπτουν και απόρρητους τηλεφωνικούς αριθμούς και προσπαθούν να πουλήσουν και να προωθήσουν προϊόντα & υπηρεσίες. Άμεσα θα πρέπει να δοθεί λύση από τους ιθύνοντες, διότι πρόκειται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και οι οχλήσεις ενίοτε είναι αφόρητες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *