ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ..

Ο παγιδευμένος και τελειωμένος Ερντογάν να μη σας σύρει στη Χάγη

ΤΟ ΠΙΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΧΑΓΗ!

Το δόλωμα για τον Ερντογάν, που το κατάπιε ολόκληρο, είναι να φαντασιώνεται την επανίδρυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Το δόλωμα για τον Ερντογάν, που το κατάπιε ολόκληρο, είναι να φαντασιώνεται την επανίδρυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Παγιδευμένος και τελειωμένος ο Τούρκος Πρόεδρος προσπαθεί να υλοποιήσει το τελευταίο στάδιο των εντολών που έχει αναλάβει να υλοποιήσει. Εντολοδότες του είναι οι ίδιοι που αποτελούν το παγκόσμιο κατεστημένο, όπως ο Σόρος και ως γνωστό θανάσιμοι εχθροί των νομίμων ελληνικών εθνικών συμφερόντων, αλλά και κάθε εθνικής οντότητας, αφού το Σχέδιο της Νέας Τάξης διατάζει να διαλυθούν τα έθνη! Πως; Με πολέμους, διαφθορές, επαναστάσεις, εξαγορές συνειδήσεων και πολλά άλλα.

Όλα δείχνουν πως ο Ερντογάν για να πάρει απολυτήριο από τους εντολοδότες του με το «ευδοκίμως τερματίσας» πρέπει να σύρει την Ελλάδα στη Χάγη με το καλό ή με το άγριο. Καλό εννοούμε την γκρίζα διπλωματία και άγριο τις κανονιοφόρους.

Γιατί όμως ο Ταγίπ Ερντογάν είναι παγιδευμένος και τελειωμένος; Ο Τούρκος Πρόεδρος έπαθε το παράδοξο του Μύθου του Χότζα. Πίστεψε πως θα γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης του Ισλαμισμού με μια Οθωμανική Αυτοκρατορία νέου τύπου! Αυτό Υπερδυνάμεις, Μεγάλες Δυνάμεις και κυρίως οι κατεστημένοι Παγκοσμιοποιητές το είδαν σαν ένα πολύ καλό εργαλείο, φυσικά ο καθένας για την εξυπηρέτηση των δικών του σχεδίων. Αυτό τον παγίδεψε και τον τελειώνει.

Σύμφωνα με τον υποστηρικτή του Λίβυου στρατηγού Χαλίφη –Χάφταρ και της Αιγύπτου, Αχμέντ Καντάφι Αλ Νταμ, ξάδελφο του πρώην ηγέτη της Λιβύης, που εξόντωσαν οι Ισλαμιστές σύμμαχοι του Ερντογάν σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο «Sky News Arabia», ο Καντάφι Αλ Νταμ υπογράμμισε ότι οι προσπάθειες του Τούρκου προέδρου Ερντογάν να επέμβει στη Λιβύη θα αποτύχουν. Επίσης είπε: «Όσο για εμάς, οι κόκκινες γραμμές μας είναι στη Ζουβάρα και το Τομπρούκ, και εάν οι Τούρκοι επεκταθούν στη Λιβύη, είμαστε σε θέση να φτάσουμε στην Κωνσταντινούπολη, ειδικά καθώς έχουμε συμμάχους στην Τουρκία». (αναδημοσίευση Μακελειό).

Ανησυχίες προκαλεί η αύρα, που έχει αρχίσει εδώ και δέκα περίπου μέρες να διασκορπίζεται από ορισμένα ΜΜΕ. Έχουν αρχίσει να μας μιλούν για τη Συμφωνία της Μαδρίτης και άλλα πολλά που έγιναν ερήμην του ελληνικού λαού στο μακρινό παρελθόν. Η ίδια τακτική όμως δεν εφαρμόστηκε και για τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Μεγάλοι έγκριτοι Έλληνες Διεθνολόγοι προειδοποιούν πως η ελληνική Κυβέρνηση και η Αντιπολίτευση σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάνε στη Χάγη για την πειρατεία που εξασκεί η Τουρκία καταπατώντας κάθε έννοια του Διεθνούς Δικαίου των θαλασσών. Επίσης ο καθηγητής κ. Γιάννης Μάζης ξεκαθάρισε την περασμένη εβδομάδα σε πρωινή εκπομπή μεγάλου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού πως δεν θα έχουμε ένα μικρό ή μεγάλο θερμό επισόδειο, αλλά μια γενίκευση ενός μεγάλου πολέμου που θα εμπλακούν Υπερδυνάμεις και Μεγάλες Δυνάμεις. Άρα λοιπόν γιατί να πάμε στη Χάγη; Να θυσιάσουμε την Ελλάδα για τη σωτηρία της ανθρωπότητας; Ποια σωτηρία όταν η Ρωσία σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να φτάσουν αγωγοί ενεργειακών πόρων, εκτός των δικών της, στην Ευρώπη;

Προσοχή λοιπόν προσοχή! Πιστεύουμε πως όλοι οι Έλληνες πολιτικοί είναι πατριώτες και στο παρελθόν έγιναν μεγάλα λάθη. Τα λάθη όμως αυτά αν επαναληφθούν οι ιστοριογράφοι θα τα καταλογίσουν ως έσχατη προδοσία!

Τέλος ο Σάββας Καλεντερίδης εξέφρασε το φόβο του ότι η Ελλάδα θα αναγκαστεί από το ΝΑΤΟ να υποστηρίξει στη Λιβύη τον αντίπαλο του Χαφτάρ και σύμμαχο του Ερντογάν Αλ Σάρατζ! Αυτό θα είναι ο πραγματικός εφιάλτης για τη χώρα μας…

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *