ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η προμήθεια των εμβολίων να είναι κρυστάλλινη και η χρήση τους να έχει πείσει την ιατρική κοινότητα

 

Έχει ανάγκη η Δημοκρατία να προσέξει πολύ η Κυβέρνηση την προμήθεια των εμβολίων ANTI – Covid – 19.
Έχει ανάγκη η Δημοκρατία να προσέξει πολύ η Κυβέρνηση την προμήθεια των εμβολίων ANTI – Covid – 19.

Με το ξέσπασμα της πανδημίας του Covid-19 πέρυσι ξεκίνησε και μια φρενήρης κούρσα για το ποιος θα προλάβει να κατασκευάσει πρώτος το εμβόλιο ANTICovid. Ένα άγριο ανταγωνιστικό παιχνίδι άρχισε να κλιμακώνεται με γεωμετρική πρόοδο. Τεράστια οικονομικά συμφέροντα άρχισαν να ξεπροβάλουν και από αθέατα μέχρι εκείνη την ώρα έγιναν αντιληπτά και από τους απλούς κοινούς πολίτες. Παράλληλα, η λέξη εμβόλιο άρχισε να υποκινεί υποψίες στους ανθρώπους αφού πολλά ειπώθηκαν λέγονται και συμβαίνουν. Σήμερα, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα του τελευταίου τριμήνου 2020, ορισμένα εμβόλια είναι έτοιμα προς κυκλοφορία, ή βρίσκονται στην τελική φάση της παρασκευής τους και θα τεθούν γρήγορα στην αγορά.

Πριν διμήνου δημοσιεύματα ήθελαν διάφορες εταιρείες διαφόρων χωρών να είναι σχεδόν έτοιμες να τροφοδοτήσουν την ταλαίπωρη παγκόσμια κοινότητα με το ANTI-Covid εμβόλιό τους. Οι χώρες αυτές έχουν ριχθεί σε έναν άγριο ανταγωνισμό, που οι Μυστικές τους Υπηρεσίες μάλλον δεν έχουν μείνει αδιάφορες σε όλο αυτό το παιχνίδι.

Σύμφωνα με παλαιότερες αναρτήσεις του news 247 οι χώρες που προηγούνται στην κατασκευή εμβολίων είναι:

Η Βρετανία όπου έγραψε μεταξύ άλλων τα εξής. «Εμβόλιο Οξφόρδης – AstraZeneca: Ισχυρή ανοσοαπόκριση σε ηλικιωμένους. Θετικά είναι σύμφωνα με τους Financial Times τα πρώτα αποτελέσματα των δοκιμών του εμβολίου που αναπτύσσει η AstraZeneca με ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης».

Ενώ για το Ρωσικό εμβόλιο έγραψε: «Ρωσία: Το εμβόλιο κατά της COVID-19 μπορεί να προκαλέσει ανοσία και σε άλλους κορονοϊούς.

Ρωσικό εμβόλιο κατά της COVID-19 SHUTTERSTOCK

Το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού, γνωστό ως Sputnik-V, μπορεί να προκαλέσει ανοσία και σε άλλους κορονοϊούς, σύμφωνα με νέα ευρήματα.

news247 26 Οκτωβρίου 2020 17:04».

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το δημοσίευμα πως το Ισραήλ θα χρησιμοποιήσει δικό του εμβόλιο. Πιο συγκεκριμένα: «Κορονοϊός: Δικό του εμβόλιο δοκιμάζει το Ισραήλ – Τι είναι το «BriLife» Τις δοκιμές ενός δικού του εμβολίου, του «BriLife» ξεκινά το Ισραήλ. Η αρχή θα γίνει την 1η Νοεμβρίου με δύο εθελοντές.»

Ως γνωστό στο παιχνίδι κατασκευής εμβολίου βρίσκεται η Κίνα, η Γαλλία και άλλες χώρες. Ενώ ομάδα Ελλήνων στην Κρήτη, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, εδώ και πολλούς μήνες πειραματιζόταν στην παρασκευή φαρμάκου κατά του Covid-19.

Πολλά δημοσιεύματα είχαν δημοσιευθεί παλαιότερα, γύρω από το αντιγριπικό εμβόλιο στις ημέρες του Υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Τα δημοσιεύματα μιλούσαν για μεγάλο σκάνδαλο που έβλαψε οικονομικά τη χώρα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί τίποτα και δεν γνωρίζουμε αν το ερευνά ή όχι η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Αυτές οι επιπλοκές, πιστεύουμε, πως πρέπει να αποφευχθούν από τη σημερινή Κυβέρνηση και η προμήθεια εκατομμυρίων εμβολίων να είναι κρυστάλλινη και η χρήση να έχει εγκριθεί από τη μεγάλη πλειοψηφία του ιατρικού κόσμου της χώρας και όχι μόνο από μερικούς ειδικούς που ενδεχομένως να χαρακτηριστούν από τους πολίτες σαν «ημέτεροι».

Βέβαια για τα εμβόλια που έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται επικρατεί μία χαώδης κατάσταση στην ενημέρωση μας σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα κυρίως στα blog μεγάλο ποσοστό εργαζομένων στον Τομέα Υγείας αρνούνται να εμβολιαστούν.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *