ΩΔΕΙΟΝ ΕΥΥΜΝΙΑ..ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ – ΘΕΣΜΟΣ 27 ΕΤΩΝ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ – ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

53 55Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ Σάββας Ζαφειρόπουλος, Διακεκριμένος Διεθνώς και πολυβραβευμένος Πιανίστας, Καθηγητής του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, του Εθνικού Ωδείου Νοτίων Προαστίων «Παλαιό Φάληρο», του Αθηναϊκού Ωδείου Νέας Σμύρνης και μέλος της Επιτροπής του Πανελληνίου Διαγωνισμού Χορωδία Ορχήστρα Νέων Χ.Ο.Ν., δίδαξε την Μουσική και Τεχνική ανάλυση των έργων στους σπουδαστές του Προτύπου Ωδείου του Πειραιά ΕΥΥΜΝΙΑ, που έλαβαν μέρος στο Ανοιχτό Μάθημα – Θεσμό, με την ιδιαίτερα Πιανιστική και Παιδαγωγική εμπειρία του, την Κυριακή 12 Μαρτίου 20233, το απόγευμα.

Οι σπουδαστές των τάξεων Πιάνου της Ιδρύτριας Ιωάννας Παρασκευοπούλ ου και Κλασικής Κιθάρας του Παναγιώτη Ατσιδάκου, παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσήλωση και σεβασμό το Ανοιχτό Μάθημα, παρουσία των εξαίρετων γονέων τους και των φίλων του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ 5759 που τίμησαν την βραδιά κ.κ.: (Αλφαβητικά) Αλεξοπούλου Κωνσταντίνας Ιατρού, Βασιλείου Μαρίας Πιανίστριας – Καθηγήτριας Πιάνου του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, Γιαννακάκη Ζάχου Επιχειρηματία, Κανατσέλη Ιωάννη Οικονομ ολόγου, Ποιητή και Αρχισυντάκτη της Εφημερίδας Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ, Λαβίδα Νικολάου Οικονομολόγου Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου Επιστημόνων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και του Χαγκαμπιμάνα Σπύρου Ρίτσαρντ υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Σάββα Ζαφειρόπ63ουλο, που δίδαξε μουσική πολύ υψηλού επιπέδου.

Θερμά συγχαρητήρια: στα παιδιά που έλαβαν μέρος, στους φίλους και τους γονείς που παρακολούθησαν, στους καθηγητές για την άριστη διδασκαλία τους και την άδολη αγάπη για την μουσική που παραδίδουν.

 

 

61

Ευχαριστούμε θερμά τους επίσημους προσκεκλημένους που παραβρέθηκαν και με αγάπη μας έκριναν για το έργο που επιτελούμε.

71

 

Ευχαριστούμε θερμά την Εφημερίδα Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ για την μέγιστη συμβολή της στο Έργο μας. Η παρουσία της στο πλευρό μας και ο σεβασμός που δείχνει για την πρόοδο του πολιτισμού και της μουσικής στην πόλη μας, μας συγκινεί ιδιαίτερα.

Η αγάπη και 65ο 67σεβασμός στην Μουσική, μας έκαναν όλους κοινωνούς αυτής της θαυμάσιας εκπαιδευτικής βραδιάς.

 

 

 

 

Καλή επιτυχία και πρόοδο στους σπουδαστές που έχουν επιλέξει την μουσική ως δρόμο για να ανεβάσουν το επίπεδο των γνώσεών τους και να την κάνουν σκοπό πνευματικής τους καλλιέργειας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *