ΩΔΕΙΟΝ ΕΥΥΜΝΙΑ-ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΕΤΗΣΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

213Την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 το απόγευμα, με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολουθήσαμε την συναυλία των μεγάλων και μικρών σπουδαστών του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ, στην πανέμορφη και πλήρως εξοπλισμένη Αίθουσα Συναυλιών της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά «St. Paul».

Το ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΕΥΥΜΝΙΑ, οι σπουδαστές, μικροί πιανίστες, βιολιστές, 234βιολοντσελίστες και κιθαριστές που ερμήνευσαν έργα όλων των εποχών, υπο την διδασκαλία των εξαίρετων Καθηγητών -Ερμηνευτών του ΕΥΥΜΝΙΑ (αλφαβητικά): Ατσιδάκου Τάκη, Κοφτερού Βασιλικής, Νίνα Ευάγγελου, Παρασκευοπούλου Ιωάννας, Σταματοπούλου Ευαγγελίας, Shestani Franc, Τσαγκαράκη Ελένης και το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΕΥΥΜΝΙΑ υπό την Διεύθυνση της Μαέστρου και Υψιφώνου , Καθηγήτριας Μονωδίας του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ Ελένης Τσ270αγκαράκη, απογείωσαν την Βραδιά σε σύνθεση εξαιρετικής απόλαυσης, αλλά και θαυμασμού στο Εκπαιδευτικό Έργο του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ.

 

 

Η Καλλιτεχνική Διευθ ύντρια του ΕΥΥΜΝΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, Διεθνούς Φήμης πιανίστα, Καθηγήτρια της Ecole Normal στο Παρίσι, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ωδείου Αθηνών, μας έστειλε τις καλύτερες ευχές της για Αρίστη Επιτυχία!

 

 

Ο Αρχισυντάκτης της Φωνής των Πειραιωτών Γιάννης Κανατσέλης, Οικονομολόγος, Ποιητής, μας εξέφρασε τον θαυμασμό του και μας δέσμευσε, να υλοποιήσουμε ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ του ΕIMG_4937ΥΥΜΝΙΑ, μέσα στο επόμενο Σχολικό Έτος.

 

 

 

 

Η Ιδρύτρια του ΕΥΥΜΝΙΑ Ιωάννα Παρασκευοπούλου δήλωσε ότι το ΩΔΕΙΟΝ ΕΥΥΜΝΙΑ έχει δεσμευθεί εδώ και 23 συναπτά έτη της Επιτυχούς λειτουργίας του, στην καλή Μουσική Εκπαίδευση και την ανάδειξη του Πολιτισμού του Πειραιά.

Καταχειροκροτήθηκαν τα παιδιά, οι μεγάλοι σπουδαστές, οι Γυναίκες Χορωδοί του ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΦΩΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ του ΕΥΥΜΝΙΑ, οι καθηγητές που με τόση αγάπη και υπευθυνότητα προετοίμασαν αυτήν την εξαιρετική και αξέχαστη μIMG_5079ουσική Βραδιά!

 

 

 

 

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους συντελεστές και στο Θερμό και τόσο ποιοτικό κοινό, που μας εμψύχωσε για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος Πειραιωτ

IMG_5066ών, αγαπημένων και Διακεκριμένων στελεχών της Επιστημονικής Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής ζωής του Πειραιά.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *