ΩΔΕΙΟΝ ΕΥΥΜΝΙΑ.

IMG_8603Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ στο Γηροκομείο Πειραιά, με μεγάλη επιτυχία.

Η μαέστρος, υψίφωνος και καθηγήτρια Μονωδίας του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ Ελένη Τσαγκαράκη, έδωσε τον καλύτερο τόνο στο Μουσικό Απογευματινό, με την εξαίρετη επιλογή τραγουδιών και την άIMG_8610ριστη ποιότητα του Σχήματος.

Σόλο τραγούδησε η Υψίφωνος και Οικονομολόγος Μαρία -Θάλεια Παπαγιάννη.

Στο πιάνο, η Ιδρύτρια και Διοικητική Διευθύντρια του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ Ιωάννα Παρασκευοπούλου

Προλόγισε την εκδήλωση, ο Διευθυντής του Γηροκομείου Πειραιά κ. Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος, τον οποίον και Ευχαριστούμε από καρδιάς για την φιλοξενία.

Μας τίμIMG_8616ησε με την παρουσία του ο Υπεύθυνος του Γηροκομείου Ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Καρβουνάς.

Είχαμε τις ευχές για αρίστη Επιτυχία από την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΕΥΥΜΝΙΑ και Διεθνούς Φήμης Πιανίστα, κ. Ναταλία Μιχαηλίδου.

Οι αγαπημένοι τρόφιμοι του Γηροκομείου, αλλά και όλοι οι φίλοι μας ενθουσιάστηκαν από την υπέροχη ερμηνεία του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός άλλων και, ο Βουλευτής κ. Κώστας Κατσαφάδος, οι κύριοι και οι κυρίες: Γιούλα Ψωμά – Γερακάκη, Ανδρέογλου Ιωάννης, Καμπόλη Νατάσα, Λαγκαδιανού – Κανιούρα Αργυρώ, Λάσκαρη – Κούβαρη Δήμητρα, Μανέτα-Φαρούπου Βαρβάρα, Μποτρομλής Κωνσταντίνος, Μπαλή Ιωάννα και Χριστίνα, Ουρανός Γεώργιος, Οικονομάκου Ιωάννα, Παρασκευά Αφροδίτη, Ρέππα Μαρία, Σαλαγιάννη Μαρία, Σπυράκης Γιάννης, Σπυρίδων Σπύρος, Τσαγκαράκη Ιωάννα, Ψιλοπούλου Ευαγγελία, Αντώνης Μοραντζής, Χρυσούλα Ναούμ, Ουρανία Μπούρμπη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία και την αγάπη σας. Είμεθα πάντα συστρατευμένοι με την προσφορά και την αγάπη μέσ’ απ’ την Μουσική.

Το χαμόγελο είναι το υπέρτατο αγαθό, σε όλες τις ηλικίες.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *