Όμιλος Ερετών Κοπή βασιλόπιτας – Βραβεύσεις

????????????????????????????????????

 

Την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020, ο Όμιλος Ερετών, το παλαιότερο και ενδοξότερο σωματείο του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι, έκοψε όπως πάντα την πίτα του και έριξε τον Σταυρό στη θάλασσα για τον αγιασμό των υδάτων.

Τις ιερές ακολουθίες τέλεσε ο π. Βασίλειος Σιγάλας του ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιά. Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Χαράλαμπος Μπακιρτζής????????????????????????????????????, περιστοιχισμένος από πολλά μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Στα λίγα λόγια του χαιρετισμού του ο Πρόεδρος, ευχαρίστησε τους προσελθόντες και τους αθλητές που με τις επιδόσεις τους τιμούν τον σύλλογο, τον Πειραιά και την Ελλάδα.

Ακολούθησε το μοίρασμα της Βασιλόπιτας και βραβεύσεις αθλητών.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τους κ.κ. Βουλευτές, Θοδωρή Δρίτσα, Κώστα Κατσαφάδο, Νίκο Μανωλάκο, τους κ.κ. Αντιδημάρχους: Δημήτρη Καρύδη, Αντωνία Καρακατσάνη, Γερασιμούλα Τουμαζάου, τον πρώην Περιφερειάρχη κ. Σπύρο Σπυρίδων, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Βίτσα, τον Ναύαρχο Λεωνίδα Μανωλάκο, τις κυρίες και τους κυρίους, Ντίνα Τρουπιώτη Γιάννη Ηλία, Γρηγόρη Μπούτση, Γεωργία Ματσούκα, Ελένη Γιανναδάκη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *