Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Άδηλες Σκέψεις» και βραβεύσεις για το επιχειρείν στην Πολύμορφη Καστέλλας

μαντά 1Είναι τιμή τόσο για εμάς στην Πολύμορφη όσο και για την ποιήτρια Μαρία Γκουτζαμάνη, το γεγονός ότι η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Άδηλες Σκέψεις”, που θα πραγματοποιήθηκε στην έδρα μας, Σφακίων 33, Καστέλλα, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, υπό την αιγίδα του Istituto Ellenico di Cultura – Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτισμού. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Φράγκο για την υποστήριξή του στην εκδήλωσή μας αυτή.

Σε μια όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα της ποίησης και του επιχειρείν από την Πολύμορφη και τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Πειραιά

μαντά 2Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, στις 20.00 είχαμε λοιπόν την μεγάλη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε σε συνεργασία με τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Πειραιά μια εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα μέσα από την ποίηση και το επιχειρείν.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για το έργο τους η επιχειρηματίας και Διευθύντρια του ΠΕΚ ΑΜΕΑ, Φωτεινή Μάργαρη και η αρχαιολόγος, στιχουργός και εκλεκτή ποιήτρια, Μαρία Γκουτζαμάνη.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Άδηλες Σκέψεις» της κ. Γκουτζαμάνη για την οποία μίλησαν εξαιρετικές προσωπικότητες του πολιτισμού και της τέχνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *