Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένωση Αντικυθηρίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ» Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΟΙ1 ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΟΙ2Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η Ένωση Αντικυθηρίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ», έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου (Β.Ε.Π) Πειραιά.

Παρ’ όλες τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν αρκετά από τα μέλη της Ένωσης έδωσαν το παρόν και τους ευχαριστούμε όλους.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός άλλων και: ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος,από το γραφείο της υφυπουργού Εργασίας κ. Δόμνας Μιχαηλίδου ο κ. Ιωάννης Αγαθαγγέλου, οι βουλευτές κ.κ. Ιωάννης Μελάς, Νικόλαος Μανωλάκος, Θεόδωρος Δρίτσας, ο πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας, από την Περιφέρεια Αττικής η περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο συμπατριώτης μας Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο γιατρός καρδιολόγος και Αντιπρόεδρος Πολιτικής Προστασίας κ. Γεώργιος Βίτσας και ο Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Αττικής κ. Άγγελος Κατσικογιαννόπουλος , από τον Δήμο Πειραιά ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Βιώσιμης Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Καρύδης, από την Ένωση Απανταχού Μανιατών H MΑΝΗ αντιπροσωπεία με την πρόεδρό τους κ. Δήμητρα Κούβαρη, από την Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιά ο κ. Ανδρέας Λουράντος.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Χρήστος από τον ιερό ναό Αγίου  Κωνσταντίνου Πειραιά, στην συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης έκοψε την πίτα και μοιράστηκαν κομμάτια σε όλους τους επίσημους που με την σειρά τους έλαβαν τον λόγο με  μικρό χαιρετισμό και αποχώρησαν. Εν συνεχεία αφού ορίστηκε Προεδρείο ξεκίνησε η Τακτική Γενική Συνέλευση με τα θέματα ημερήσιας διάταξης που είχαν οριστεί από το Δ.Σ στην ατομική πρόσκληση μελών. Στο τέλος της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης μοιράστηκε πίτα σε όλους τους παρευρισκόμενους και κεράσματα.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρο και το Δ.Σ του ΒΕΠ για την παραχώρηση της πολύ όμορφης και ζεστής αίθουσας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *