Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έφυγε ο Χαρίδημος Σάμιος.Εκλεκτός Πειραιώτης και φίλος

IMG_1671Με βαθειά οδύνη πληροφορηθήκαμε στην εκδημία του μακαριστού μας Φίλου, διαπρεπούς Πειραιώτη Χαρίδημου Σάμιου.

Χιώτης την καταγωγή ο Χαρίδημος, είχε μέσα του την εξαιρετική ευγένεια του νησιού του και την φινέτσα του Πειραιά, της αγαπημένης του πόλης.

Καφεδάκι κάθε πρωΐ, στο ΚΑΦΕ ΘΕΑΤΡΟ, της πλατείας Κοραή, ο Χαρίδημος και η εκλεκτή παρέα του, να καλημερίζει γνωστούς και ταυτόχρονα να μας ενημερώνει για πολλά πράγμα της πόλης μας.

Δυστυχώς, τώρα με την πανδημία, που όλες αυτές οι καλές συνήθειες είχαν μπει στο ψυγείο και είχαμε χαθεί, ως ένα βαθμό, ήλθε και το θλιβερό μαντάτο, ότι χάσαμε τον Χάρη.

IMG_1674Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, το πρωΐ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Κων/νου Πειραιά, μαζευτήκαμε όλοι για να προσευχηθούμε για την ανάπαυση της μακαρίας ψυχής του, στο 40ήμερο μνημόσυνο που τέλεσε η σύζυγός του Ελένη και τα παιδιά του, Παναγιώτης και Νίκος.

Μετά το μνημόσυνο δόθηκε ο καφές στην ΣΤΑΝΗ, όπου είχαμε την ευκαιρία να προσέλθουμε να συλλυπηθούμε τους οικείους του και να πούμε λίγα λόγια για την ζωή, το έργο και φυσικά την όλη παρουσία εν γη του Χάρη.

Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο και να δηλώσουν ότι είναι σίγουροι για την αγιότητά του, την καλοσύνη, την ευγενή διάθεση, την άριστη οικογενειακή ζωή, τη δυνατή φιλία σε όλους, την καλή γειτονία με τους περιοίκους του.

Μακαριστέ φίλε Χάρη, είσαι πάντα στην καρδιά μας και η θύμησή σου αιώνια. Μεσίτευε στον Θεό για όλους εμάς, όπως έκανες και στην επί της γης παρουσία σου.

Και πάλι τα συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του για την μεγάλη απώλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *