Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»

Εκδηλώσεις

Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», διοργανώνουν τις εκδηλώσεις:

  1. Η Κρήτη στην Ελληνική Επανάσταση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19.30. Επιμέλεια κειμένων- Αφήγηση: Α. Μ. Ντουντουνάκη. Συμμετέχουν τα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα του σωματείου. Θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα του Μανώλη Κονταρού. Eίσοδος ελεύθερη.

 

 

  1. Στο μεσημεριανόγλέντι του σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί στο κρητικό κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ» (Πειραιώς 68, Μοσχάτο), την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 1.00 μ.μ. Προσκλήσεις θα διατίθενται στο Μέγαρο της Αδελφότητας.

 

  1. Η συμβολή της Κρήτης στους απελευθερωτικούς αγώνες της πατρίδας μας εναντίον των Τούρκων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 στις 07.00 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο του Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιά. Η βραδιά εντάσσεται στις εκδηλώσεις του Προγράμματος «Ενορία εν δράσει» του Ναού. Θα πλαισιώσει μουσικά ο Θοδωρής Ποθουλάκης και τα χορευτικά συγκροτήματα της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ». Eίσοδος ελεύθερη

 

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα ακολουθηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ-ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Οι εγγραφές για τα μαθήματα χορού και μουσικής έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 06.00 μ.μ.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 17η Οκτωβρίου 2021 Τετάρτη & Κυριακή 6:00 μ.μ. για τους μικρούς και 7:00 μ.μ. για τους μεγάλους, με ολιγομελή τμήματα, ενώ θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τα μαθήματα μουσικής θα αρχίζουν 6:00 μ.μ. κάθε Κυριακή.

Πληροφορίες στο τηλ.: 210 41 71 498

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *