Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΛΑΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.(Παραπολιτικό της εβδομάδας) Ένας είναι ο original Δούκας

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΤελικά όπως αποδεικνύεται ιστορικά ο original Δούκας είναι ο σεβαστός και όχι ο ασεβής προς τον Λεωνίδα και τον συγγενή του Μιλτιάδη. Το αχάριστο τσιράκι, αιρετός Δούκας και ο άλλος της αυτής συνομοταξίας, Λόρδος της λόρδας που λίγδωσε το άντερο του, έκαναν συμπαιγνία και παρουσίασαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή κατά την καθομιλουμένη, Social Media την πιο αλγεινή εικόνα αχαριστίας και αδικίας σε βάρος του κάποτε το πάλαι αρχηγού τους.

Βρέ αχρείοι, τυφλοπόντικες των λαγουμιών και των υπόγειων στοών των υπονόμων γιατί δείξατε αυτή την αχαριστία; Ποιοι σας διέταξαν να το πράξετε; Το πολύκροτο και αποδεδειγμένο πλέον Σχέδιο «Πυθία» δεν σας δίδαξε τίποτε; Καλά ο πολιτικάντης Λόρδος της λόρδας με το βαρύγδουπο όνομα (στον επιχειρηματικό κόσμο), εσύ βρε Δούκα που όλοι σε είχαμε για σοβαρό και απέχοντα από τις παλαιοκομματικές αλλαγές της σαλαμούρας και γι’ αυτό σε ψηφίσαμε για να γίνεις Δούκας πως κατάντησες Αρχιμάγειρας των βρώμικων αλιπάστων ΝΤΡΟΠΗ σου!

Αν αυτές οι αλίπαστες πολιτικές συνεχίζονται και τον 21º αιώνα, τότε είμαστε για τον Καιάδα εξουσιαστές και εξουσιαζόμενοι. Είπαν οι αχρείοι πως η καταστροφή έγινε για μια χούφτα ψήφους! Υπενθυμίζουμε πως όλα έγιναν για τους αγωγούς Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη. Μία παλιά ματωμένη ιστορία, που κουβαλάει δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά το πιο σπουδαίο είναι ο έλεγχος της ΕΥΡΑΣΙΑΣ. Όποιος εξουσιάζει την Ευρασία εξουσιάζει τον κόσμο. Σήμερα ζούμε αυτή την ιστορία πάλι με το Ουκρανικό ζήτημα και ήρθαν με τις γελειότητές τους οι αχρείοι να πλήξουν την ήδη πληγωμένη Δημοκρατία, από τα πάθη Πολιτικών και Πολιτών.

Συμπατριώτες, ας είμαστε προσεκτικοί στα βρώμικα αλίπαστα που οι λογής λογής πρακτορίσκοι, προβοκάτορες, ηλίθιοι κ.λ.π μας σερβίρουν στο πιάτο μας ποικιλοτρόπως καθημερινά εκούσια ή ακούσια, αν δεν προσέξουμε θα μας αφανίσουν. Τις συνταγές των βρώμικων αλιπάστων η Ιστορία τις έχει καταγράψει. Τελικά ο original Δούκας είναι ο πρωταγωνιστής στις Άγριες Μέλισσες.

Ο ΑΝΑΛΑΤΟΣ ΣΕΦ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *