Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΛΑΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ..(Παραπολιτικό της εβδομάδας) Η Ήμερη Δύση και η Άγρια Ανατολή

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΣτον ελληνικό Νότο τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Η Άγρια Δύση (Φαρ Ουέστ) είναι ήρεμη και χωρίς αλίπαστες συνταγές. Αντίθετα στην πάντα ταραχώδη Ανατολή η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Οι φήμες οργιάζουν. Σερίφηδες και Σεριφάκια καταναλώνουν και καταναλώνονται με παλαιά αλίπαστα, τόσο γνώριμα και τόσο ανθυγιεινά για όλους. Τα ίδια ακούγονται και για δικολάβους. Αιτία του κακού οι εκλεκτοί του λαού. Όχι οι «Βεζίρηδες», αλλά οι «Αγάδες». Δημοσιεύσεις για λαμογιές, μαλλιοτραβήγματα, μηνύσεις, απειλές και πολλά άλλα ακούγονται εκεί κάτω.

Μέσα σε όλο αυτό το όργιο των ακουσμάτων, έχουμε και συμφιλιώσεις περίεργες και ανήθικες. Κάθε συμφιλίωση που ξεπουλάει ιδανικά, αγώνες, θυσίες δεν γίνεται με ανιδιοτέλεια, αλλά με αισχρή ιδιοτέλεια γι’ αυτό είναι ανήθικη! Δηλαδή κάποιοι ξεπουλούν τις συνειδήσεις τους και κάποιοι λαθρέμποροι τις εξαγοράζουν με χρήματα, ή ανταλλάγματα κ.λ.π. Αυτή είναι η πιο ανθυγιεινή και πιο αρχαία συνταγή που προσφέρεται στα πλήθη των πολιτών. Ο Ανάλατος Σεφ συμβουλεύει να εξορκιστεί η συνταγή αυτή με τον απήγανο.

 

Ο ΑΝΑΛΑΤΟΣ ΣΕΦ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *