Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΛΑΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ..(Παραπολιτικό της εβδομάδας)

Ο Καζανόβας αδελφός εκθέτει αδελφό

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΤο έργο το έχουμε ζήσει πολλές φορές. Η συνταγή είναι τόσο παλιά όσο και η εξουσία των ανήθικων. Μια παλιά συνταγή της σαλαμούρας, που εκθέτει ανεπανόρθωτα τίμιες και ηθικές οικογένειες γιατί οι γυναίκες τους σύζυγοι, κόρες κ.λ.π. έκαναν το μοιραίο λάθος να περάσουν το κατώφλι που ο αφέντης δεν είναι ο πρέπων, αλλά το σκιώδες αδέρφι και όψιμος λεβεντόγερος σε πρωταγωνιστικό ρόλο Καζανόβα…

Το παιχνίδι αρχίζει κάπως έτσι:

-Θα έρχεσαι να μας βοηθάς και θα σε βολέψουμε…

Πάει και η κυρία, ή η δεσποινίς και με το καθημερινό νταλαβέρι με το αδέρφι, λόγω των αναγκών της άμισθης εργασίας, η γυναίκα αντιλαμβάνεται πως το αδέρφι πραγματικά θέλει σαν τρελός να τη βολέψει.

Η ηθική και τίμια παίρνει δρόμο και ακολουθούν τα γνωστά. Το αδέρφι απτόητο συνεχίζει το βιολί του Καζανόβα και τα νέα μαθαίνονται με τη δική τους ιδιαίτερη ταχύτητα και ο αδελφός του αδελφού δεν ακούει, δεν βλέπει τίποτα!

Όλοι οι άντρηδες, όπως έλεγε και η αείμνηστη Αντιδήμαρχος Πειραιά και μετέπειτα Δήμαρχος Νήσου, έχουμε κάνει μικρά, ή μεγάλα ατοπήματα και οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από το ωραίο φύλο, αλλά το να κάνεις τον κόκορα σε πολύ νεότερες γυναίκες, εκμεταλλευόμενος την βιοποριστική τους ανάγκη και μετά να ζητάς και ψήφους κάπου σκαλώνει το ζήτημα και η σαπίλα της σαλαμούρας βρωμάει και βλάπτει την υγεία όλων.

Ο ΑΝΑΛΑΤΟΣ ΣΕΦ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *