Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΛΑΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Θέλει η κυρία να γίνει και βουλευτίνα

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΌπως γράφουμε και στα ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ γεμίσαμε από αναξίως ευτυχούντες. Σύμφωνα με τον βίο και την πολιτεία της η εν λόγω κυρία ανήκει σ’ αυτή την ομοταξία.

Όταν κυρία γυρνούσατε από τον ένα τηλεοπτικό σταθμό στον άλλο και καταφερόσασταν ενάντια των ανεμβολίαστων συναδέλφων σας και μάλιστα γινόσασταν βασιλικότερη του βασιλέως, (πρωθυπουργού και υπουργών) αφού ζητούσατε ακόμη και την απόλυσή τους!

Γινόσασταν επίσης και ο θεματοφύλακας των κυβερνητικών θέσεων και τώρα τι; Ζητάτε να σας ψηφίσουν; Μάλλον κυρία μου δεν θα σας ψηφίσει ούτε η μάνα σας και όλοι αυτοί που σας έβγαζαν στα πρωινάδικα δεν θ’ ασχοληθούν καθόλου μαζί σας. Εύχομαι να διαψευσθώ, αφού καμία προσωπική αντιπάθεια δεν αισθάνομαι για εσάς. Βλέπω όμως την ποιο αποκρουστική και τερατώδη συνταγή της σαλαμούρας που είναι τα πιόνια και οι ορντινάτσες, οι αναξίως ευτυχούντες να πιστεύουν ότι θα τους κάτσει η μπίλια και θα γίνουν βουλευτές. Μάθετε κυρία μου πως στην πολιτική δεν υπάρχει τύχη, αλλά όλα είναι ψυχροί ορθολογικοί υπολογισμοί και μαθηματικές πράξεις.

Τώρα για την θεσούλα που τσιμπήσατε δεν είναι και τόσο άξια λόγου για ν’ ασχοληθούν μαζί σας. Όταν όμως θέλουμε να γίνουμε και βουλευτές τότε το πράγμα πάει αλλού και τα social media θα πάρουν φωτιά προβάλλοντας αδιάκοπτα αυτά τα βιντεάκια του You Tube που ενώ πέρυσι τα βλέπατε σαν παράσημα εφέτος θα γίνουν οι εφιάλτες σας. Εντελώς φιλικά σας συμβουλεύω να μην είστε υποψήφια γιατί σε λίγο ανοίγει και το Τριώδιο και βλέπουν τους φασουλήδες – μασκαράδες να σας μπλέκουν στο γαϊτανάκι του παραλόγου.

Ο Ανάλατος Σεφ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *