Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ..Σωτήρια και Ολέθρια ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΙωάννης Σπ. Λαζαράκος

Email jlazakosdim@yahoo.grΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ

Όταν βαδίζουμε προς το γκρεμό πρέπει με γρήγορα ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ να απομακρυνθούμε. Αυτό γίνεται μόνο αν κατανοήσουμε τον όλεθρο.

Όταν κάποτε αλλάξαμε περπατησιά και γυρίσαμε την πλάτη μας στα ιερά και τα όσια της Πίστεως και της Πατρίδας, με Α ΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ προχωρήσαμε στον όλεθρο. Τότε πιστέψαμε πως αυτό ήταν πρόοδος, εξέλιξη και συμφέρον. Σήμερα ζούμε τη θλίψη, το άγχος, την ανασφάλεια και βλέπουμε όλοι το κακό να έρχεται καλπάζοντας.

Τα πόδια μας κόλλησαν στο βούρκο του ένοχου ΕΓΩ μας και πολύ λίγοι θα μπορέσουν να ξεκολλήσουν και με ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ να γυρίσουν στην παλιά ευλογημένη πορεία τους. Στη Σωτηρία.

Στους χαλεπούς και αποκαλυπτικούς καιρούς που ζούμε, του 21ου αιώνα και μεγάλου απατεώνα, ας κάνει ο καθένας τα δικά του ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ και ας σταματήσει χωρίς δισταγμούς τα ΟΛΕΘΡΙΑ. Μόνο έτσι θα μπορέσει να φυλάξει την Πίστη και την Πατρίδα του. Τότε πραγματικά και ιστορικά αποδεδειγμένα θα διαφυλάξει τον εαυτό του και την οικογένειά του. Μία γρήγορη και τίμια αυτοκριτική, αλλά και μία ματιά στον κοινωνικό σας περίγυρό θα σας πείσει για του λόγου το αληθές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *