Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑ

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά..Κοινή προσπάθεια με Δήμο Κορυδαλλού για στήριξη παραγωγικού κόσμου

Σε μια προσπάθεια στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της επιμελητηριακής περιφέρειας του ΒΕΠ, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Παπαμανωλης – Ντοζας πραγματοποίησε συνάντηση χθες, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Νίκο Χουρσαλα στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Χρήσης γης, χώροι στάθμευσης, αδειοδοτήσεις αλλά και τρόποι προβολής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής του Κορυδαλλού ήταν μερικά από τα θέματα συζήτησης του προέδρου Β.Ε.Π. με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού .

Στόχος και των δύο φορέων να ξεκινήσουν κοινές δράσεις ακόμα και με όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Α και Β Πειραιά μαζί για την αναβάθμιση του επιχειρηματικού ιστού των περιοχών αυτών .

Ο πρόεδρος ΒΕΠ, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορυδαλλού για την συνάντηση και μεταξύ άλλων τόνισε: Είναι σημαντικό Δήμοι, Επιμελητήρια, Περιφέρεια να ενώσουμε δυνάμεις και να προσφέρουμε από κοινού δράσεις στήριξης στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις γειτονιές Α, Β Πειραιά και Νήσων. Γειτονιές με ιστορία στο χώρο της βιοτεχνίας και του εμπορίου. Σε αυτές τις γειτονιές συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμα πολλές οικογενειακές επιχειρήσεις και εμείς οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους και να τις επιβραβεύουμε που στηρίζουν την τοπική οικονομία.

Η σημερινή συνεργασία είναι μια έμπρακτη απόδειξη του καθοριστικού ρόλου που μπορούν να αναλάβουν τα Επιμελητήρια στην τοπική και την ευρύτερη ανάπτυξη, στηρίζοντας τον παραγωγικό κόσμο κάθε περιοχής. Ξεκινάμε λοιπόν με όρεξη να δημιουργήσουμε ουσιαστικές δράσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *