Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά…Πρωτοβουλίες για αναβάθμιση τεχνικής εκπαίδευσης

ΝΤΟΖΑΣΤο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεών του για την αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της ανάδειξης των τεχνικών επαγγελμάτων, διοργανώνει εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις – μέλη του  στις οποίες θα συμμετέχουν μαθητές Β και Γ τάξεις ΕΠΑΛ.

Σκοπός της Δράσης «ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΤΕΧΝΗ»

Η δράση βασίζεται, όπως τονίζει ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας, στην αρχή της «εκμάθησης μέσα από την πράξη», συνδέοντας την μαθητική κοινότητα με την αγορά εργασίας, αναπτύσσοντας δεξιότητες επιχειρηματικότητας και εργασιακής ετοιμότητας, εμπνέοντας τους νέους ανθρώπους να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους.

Η δράση ξεκινάει με τα ΝΑΥΤΙΚΑ ΕΠΑΛ και οι επισκέψεις δύναται να πραγματοποιηθούν καθημερινά από 9.00 – 14.00 κατόπιν σχετικού πλάνου.

Το Επιμελητήριο καλεί τα μέλη του, που δραστηριοποιούνται στον Ναυπηγοεπισκευαστικό κλάδο και σε δραστηριότητες περί την ναυπηγοεπισκευή, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, να συμμετέχουν στη δράση και να πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρησή τους,  έως τη Δευτέρα 20/3/2022 στο email: proedros@bep.gr

Πληροφορίες, διευκρινίσεις, ενημέρωση για τη δράση: 210 4121 298 και 210 4174 765.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *