Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βοήθεια σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης Από την αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

IMG_6463Περατώθηκε η διανομή των αγαθών στις δομές των Δήμων του νησιού μας, μια ανάσα ανακούφισης στους πληγέντες συμπατριώτες μας.

 

Η Αδελφότητά μας, με την συνδρομή του ΔΣ, των μελών, φίλων & επιχειρηματιών προσέφερε:

α) στο Δήμο Σάμης, έξι παλέτες με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, 150 κιλά όσπρια, τρεις παλέτες νερά, ενώ κάλυψε μια φορά, την ημερήσια ανάγκη σίτισης των κατοίκων της Άσσου, με γεύμα ψαρικών, προσφορά του κ. Βασίλη Σαβράμη.

Επιπλέον πρόκειται IMG_6441να κατατεθούν 1000 ευρώ από το ταμείο της Αδελφότητας στον ερανικό λογαριασμό του Δήμου, μόλις αυτός ενεργοποιηθεί.

β) στην Εθελοντική Ομάδα Προστασίας Περιβάλλοντος της Πυλάρου, ένα τηλεσκοπικό κονταροπρίονο «Husqvarna»  για τις ανάγκες της, το οποίο αγοράστηκε με τις δωρεές μελών.

γ) στο Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας «Ο ΣΩΤΗΡ», μια παλέτα δημητριακών και 50 μάσκες πολλαπλών χρήσεων, προσφορά της εταιρείας Mediline Isothermal Solutions.

δ) στο Δήμο Αργοστολίου 200 μάσκες πολλαπλών χρήσεων (της ίδιας εταιρείας) ως συνεισφορά για τις ανάγκες των υπαλλήλων & των εργαζομένων του , σε μέσα πολιτικής προστασίας.

ε) στην υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ληξουρίου, ποσότητα τροφίμων, οσπρίων και νερών.

Η ανταπόκριση των μελών και φίλων της Αδελφότητας στο κάλεσμα αυτό του Συλλόγου μας, ήταν πραγματικά συγκινητική.

Ευχαριστήρια θερμά σε  όλους όσους με προθυμία & αγάπη προσέφεραν, βοήθησαν, εργάστηκαν για την επίτευξη αυτής της δράσης μας. Επίσης ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο Πειραιά κ. Ανδριάννα Ζαρακέλη, για την συνδρομή της.

Η Αδελφότητα, για μια ακόμη φορά, στάθηκε αρωγός και συμπαραστάτης στους συμπατριώτες μας , ανταποκρινόμενη στο κάλεσμά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *