Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Αιγάλεω.Κοντά στους νεφροπαθείς

ΑΙΓΑΛΕΩΟ Δήμαρχος Αιγάλεω είχε την εξαιρετική τιμή να συναντηθεί στο Δημαρχείο Αιγάλεω με τους εκπροσώπους της Αθλητικής Ομοσπονδίας Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.), κ. Αρκά Ιωάννη (Υπ. Δημοσίων σχέσεων και Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Μεταμοσχευμένων «ΔΡΟΜΕΑΣ») και τον κ. Τζουγανάκη Σήφη (Υπ. Αθλητισμού και διεξαγωγής αγώνων), Αιγαλιώτη, πρωταθλητή στίβου και μαραθωνοδρόμο.

Στη συνάντηση έγινε εκτενής ενημέρωση στον Δήμαρχο Γιάννη Γκίκα και στον Αντιδήμαρχο Νίκο Ασημακόπουλο για τους σκοπούς του συλλόγου και τα θέματα που απασχολούν τους μεταμοσχευμένους συνάθρωπους μας, αθλητές και μη, με έμφαση στον βασικό σκοπό που είναι η διάδοση της Ιδέας της Δωρεάς Οργάνων.

Ακόμη, υπήρξε συνοπτική παρουσίαση των αθλητών του συλλόγου, τα αθλήματα και τους αγώνες που συμμετέχουν και τις διακρίσεις τους.

Ο Δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα οφέλη του αθλητισμού στην υγεία των αιμοκαθαιρόμενων και μεταμοσχευμένων και εντυπωσιάστηκε από την δύναμη ψυχής του συντοπίτη μας και πρωταθλητή Σήφη Τζουγανάκη, που η πορεία ζωής και η προσπάθεια αποτελούν πηγή έμπνευσης και παράδειγμα για όλους μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *