Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου..Σεμινάριο σεναριογραφίας

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥΟ Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνουν ένα διήμερο σεμινάριο συγγραφής σεναρίου με ελεύθερη συμμετοχή για όσους το παρακολουθήσουν.

Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θ. Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα, γνωστοί σεναριογράφοι θα αποκαλύψουν τα «μυστικά» της τέχνης τους στους συμμετέχοντες, δείχνοντάς τους πώς δημιουργείται ένα σενάριο, πώς αναπτύσσεται η πλοκή, πώς εξελίσσονται οι χαρακτήρες, πώς γράφονται οι διάλογοι, ποια είδη σεναρίου υπάρχουν και μία σειρά άλλων θεμάτων που καλύπτουν «τα πάντα γύρω από το σενάριο». Οι συμμετέχοντες, πέρα από τις γνώσεις που θα αποκτήσουν, θα κληθούν να παρακολουθήσουν και δύο Master Class, από δύο καταξιωμένους δημιουργούς!

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο e–mail: xypeteon@otenet.gr (με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) ή στο 2132019684 (από Δευτέρα-Παρασκευή, 08.00-14.30).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *