Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Νίκαιας – Ρέντη .Υποδειγματική λειτουργία και με την «Μήδεια»

ΜΗΔΕΙΑ1Άμεσα και οργανωμένα ανταποκρίθηκε ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη στην κακοκαιρία «Μήδεια». Συνεργεία του Δήμου έριξαν αλάτι στους δρόμους της πόλης ενώ η αποκομιδή των σκουπιδιών πραγματοποιήθηκε κανονικά ακόμη και στις πιο δύσβατες περιοχές όπως αυτή της Άνω Νεάπολης.

Μετά από σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών αποφασίστηκε να βρίσκονται σε ολονύκτια ετοιμότητα τόσο τα τεχνικά συνεργεία όσο και η Διεύθυνση Καθαριότητας. Για περαιτέρω ενημέρωση ή αναφορά προβλημάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα  210 4955611 (Νίκαια) και 2104254340 (Ρέντης).

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει:

«Ως Δημοτική Αρχή οφείλουμε συγχαρητήρια στους εργαζόμενους των υπηρεσιών μας που δίνουν πραγματική μάχη με στόχο την αποφυγή προβλημάτων λόγω της κακοκαιρίας και τη συνέχιση της ομαλής αποκομιδής των σκουπιδιών ακόμη και στις πιο δύσκολες περιοχές. Οι μηχανισμοί του Δήμου μας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και με τον κατάλληλο σχεδιασμό δηλώνουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα προβλήματα που προκύψουν από την κακοκαιρια ‘Μήδεια’».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *